«Ο Σιώπης βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρίζεσπορ»

Μανώλης Σιώπης

i

Μανώλης Σιώπης / ©intime

«Ο Σιώπης βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρίζεσπορ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:56 - 11.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:58 - 14.08.2024

Ο Μανώλης Σιώπης αποτελεί διακαή πόθο αρκετών ομάδων στην Τουρκία και σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η Ρίζεσπορ είναι έτοιμη να καταθέσει την πρότασή της.

Οι εμφανίσεις του Μανώλη Σιώπη με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ έχουν μετατρέψει τον 29χρονο μέσο ως ένα από το πιο «hot name» της μεταγραφικής αγοράς. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα σενάρια σχετικά με το μέλλον του Έλληνα διεθνή είναι αρκετά, ενώ την ίδια στιγμή, ρεπορτάζ της «Fanatik» θέλει τη Ρίζεσπορ να τον έχει στόχαστρό της.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η νεοφώτιστη ομάδα είναι έτοιμη να κάνει την πρότασή της, η οποία θα απορριφθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Να θυμίσουμε, ο Σιώπης έχει καταφέρει να μετρήσει συνολικά 77 συμμετοχές με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ, με απολογισμό μία ασίστ.

«Οι Σιώπης και Μπακασέτας έχουν πρόταση ανανέωσης από την Τραμπζονσπόρ»

Ο σύλλογος της Τραπεζούντας κατέθεσε πριν από μερικές ημέρες πρόταση ανανέωσης με πολύ καλά χρήματα στους δύο Έλληνες διεθνείς. Σύμφωνα, μάλιστα, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας η προσφορά ετησίως για τον Μπακασέτα από 1,25 εκατομμύρια ευρώ αυξήθηκε σε 1,8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Στην τριετία δηλαδή ο Μπακασέτας χωρίς τα όποια μπόνους, θα έχει πάγιες αποδοχές περισσότερα από πέντε εκατ. ευρώ!

Νέο δημοσίευμα της «fotomac» αποκαλύπτει ότι Μπακασέτας και Σιώπης ήρθαν σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο με την Τράμπζονσπορ και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση.

«Όταν αυξήθηκαν οι προσφορές στον Αναστάσιο Μπακασέτα και τον Μανωλά Σιώπη, που προσαρμόστηκαν αμέσως από την ημέρα που ήρθαν στην ομάδα, η Τράμπζονσπορ επίσης έδρασε γρήγορα. Βερόνα, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έβαλαν στο στόχαστρο τον Μπακασέτα, ενώ ο ΠΑΟΚ ήθελε τον Σιώπη. Ο εκπρόσωπος της Μαύρης Θάλασσας κάθισε στο τραπέζι με τους μάνατζερ των δύο παικτών. 

Πρόσφερε νέο 3ετές συμβόλαιο αυξάνοντας τους μισθούς τους. Τόσο ο Μπακασέτας όσο και ο Σιώπης, που χαίρονται που μένουν στην Τραπεζούντα και αγωνίζονται στην Τραμπζονσπόρ, ανυπομονούν για το νέο συμβόλαιο. Και οι δύο παίκτες αναμένεται να υπογράψουν σύντομα. Στο 1,8 εκατ. ευρώ θα αυξηθεί το συμβόλαιο του Αναστάσιου Μπακασέτα που ήταν 1 εκατ. 250 χιλιάδες ευρώ. Αύξηση πήρε και ο Σιώπης», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.