«Ο Σάρι δεν έχει απαντήσει ακόμα στον Παναθηναϊκό!»

Μαουρίτσιο Σάρι

i

©Photo by Domenico Cippitelli/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

«Ο Σάρι δεν έχει απαντήσει ακόμα στον Παναθηναϊκό!»

Sportal newsroom 18:33 - 04.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:37 - 04.06.2024

Παρότι ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο ανέφερε πως ο Σάρι απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τον Αλφρέντο Πεντούλα αυτό δεν ισχύει...

Σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο, δεν είχαν αίσιο τέλος όπως φαίνεται οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τον Μαουρίτσιο Σάρι, καθώς ο Ιταλός απέρριψε την πρόταση του Τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός μετά τη λύση συνεργασίας με τον Φατίχ Τερίμ, βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, με τον Σάρι να είναι το πρώτο όνομα στη λίστα της ομάδας. Η αθηναϊκή ομάδα είχε κάνει μάλιστα αρκετά μεγάλη πρόταση στον Ιταλό τεχνικό, δείχνοντάς του πόσο τον θέλει για να την οδηγήσει σε επιτυχίες.

«Χρυσάφι» στις τσέπες του Σάρι: Τι μισθό έπαιρνε στη Λάτσιο ο υποψήφιος προπονητής του Παναθηναϊκού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:43 - 03.06.2024

«Χρυσάφι» στις τσέπες του Σάρι: Τι μισθό έπαιρνε στη Λάτσιο ο υποψήφιος προπονητής του Παναθηναϊκού

Έναν προπονητή υψηλού επιπέδου προσπαθεί να φέρει στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός, με τον Μαουρίτσιο Σάρι να βρίσκεται σε συζητήσεις με το «τριφύλλι». Όσο για το κασέ του, αυτό στη Λάτσιο μόνο χαμηλό δεν ήταν!

Παρόλα αυτά, όπως αναφέρει ο Ντι Μάρτζιο, ο Ιταλός προπονητής δεν πείστηκε από το πρότζεκτ που του παρουσίασε ο Παναθηναϊκός και έδωσε αρνητική απάντηση. Ένας συμπατριώτης και συνάδελφος του Ντι Μάρτζιο όμως έχει άλλη άποψη...

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Αλφρέντο Πεντούλα, που βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του 65χρονου τεχνικού, ξεκαθάρισε μέσω μίας ανάρτησης του στα social media ότι ο Σάρι δεν έχει δώσει καμία απάντηση μέχρι στιγμής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο που προτείνουν οι «πράσινοι» στον έμπειρο κόουτς έχει διάρκεια τριών χρόνων και το ποσό που του προσφέρει τη σεζόν είναι στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Ένα ποσό που στα τρία χρόνια θα έφτανε τα δώδεκα εκατομμύρια ευρώ συν τα μπόνους.