Ο Μαουρίτσιο Σάρι ετοιμάζεται για το «comeback» στους πάγκους

Μαουρίτσιο Σάρι

i

©Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images/Ideal Images

Ο Μαουρίτσιο Σάρι ετοιμάζεται για το «comeback» στους πάγκους

Κώστας Τόπας 13:08 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:08 - 19.09.2024

Ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι αυτή τη στιγμή ο επικρατέστερος προκειμένου να αντικαταστήσει τον Πάουλο Φοσένκα στον πάγκο της Μίλαν.

Δημοσιεύματα στην Ιταλία υποστηρίζουν ότι ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι ο κορυφαίος υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Πάουλο Φοσένκα στη Μίλαν εάν ο Πορτογάλος απολυθεί και σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», ακόμη και ο Νταβίντ Μόγιες έχει προσφερθεί στους «ροσονέρι».

Και όλα αυτά διότι, η Μίλαν αναμένεται να απολύσει τον προπονητή της, Φονσέκα, εάν ηττηθεί από την Ίντερ την Κυριακή (22/09, 21:45). Η «Gazzetta dello Sport» και άλλα ιταλικά Μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου του Sky Sport Italia, επιβεβαιώνουν ότι ο Πορτογάλος τακτικός βρίσκεται υπό πίεση στο «Σαν Σίρο» και ότι μια ήττα στο «derby della Madonnina» την Κυριακή θα του κόστιζε τη δουλειά.

Σιμόνε Ιντζάγκι: «Τα αγόρια μου έκαναν εξαιρετική δουλειά, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει τη Σίτι»
CHAMPIONS LEAGUE

09:30 - 19.09.2024

Σιμόνε Ιντζάγκι: «Τα αγόρια μου έκαναν εξαιρετική δουλειά, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει τη Σίτι»

Η Ίντερ έφυγε με ισοπαλία από την δύσκολη έδρα του Έτιχαντ και ο Σιμόνε Ιντζάγκι δήλωσε πως η ομάδα του στάθηκε όπως θα έπρεπε απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, ενώ εστιάζει τώρα στο ντέρμπι με την Μίλαν.

Ο ειδικός στις μεταγραφές του «Sky Sport Italia», Τζιανλούκα Ντι Μάρτσιο, επιβεβαιώνει ότι οι ιθύνοντες της Μίλαν έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τον πρώην προπονητή της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τέρζιτς. Ωστόσο, ο πρώην προπονητής της Λάτσιο, της Νάπολι και της ΓιουβέντουςΜαουρίτσιο Σάρι, είναι αυτή τη στιγμή ο επικρατέστερος για να αναλάβει τα ηνία των «ροσονέρι».

Ο Σάρι είναι χωρίς σύλλογο από τον Μάρτιο και είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι ήθελε να επιστρέψει στους πάγκους πριν τον Ιανουάριο του 2025.

«Το να προπονήσω την Μπόκα Τζούνιορς θα ήταν όνειρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος το καλοκαίρι ακούστηκε έντονα για τον πάγκο του Παναθηναϊκού. «Δεν βλέπω τον εαυτό μου στον "Last dance" μου», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην «Gazzetta dello Sport» ο Σάρι. Ο χαρισματικός προπονητής, γνωστός για την ιδιαίτερη πλευρά του καπνίσματος και το σοβαρό του ύφος, είχε αποθεώσει τους συμπατριώτες του Κάρλο ΑντσελότιΠιέρο Γκασπερίνι αλλά και τους Λουίς Ντε Λα Φουέντε και Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ του Ολυμπιακού.

«Τώρα οι νεαροί προπονητές είναι στη μόδα, αλλά πέρυσι τα τρία ευρωπαϊκά κύπελλα κέρδισαν προπονητές στην ηλικία μου: Ο Αντσελότι το Champions League, ο Γκασπερίνι το Europa League και ο Μεντιλίμπαρ το Conference League. Το ίδιο λέω και για τον Ντε λα Φουέντε ο οποίος κέρδισε το Euro με την Ισπανία», σημείωσε ο άλλοτε τεχνικός της Λάτσιο.