«Μαραθώνια» η πρώτη σύσκεψη κορυφής με Ηλιόπουλο και Αλμέιδα για όλα τα θέματα της ΑΕΚ

Ματίας Αλμέιδα

i

©Intime

«Μαραθώνια» η πρώτη σύσκεψη κορυφής με Ηλιόπουλο και Αλμέιδα για όλα τα θέματα της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 16:46 - 19.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:16 - 19.06.2024

Για πολλές ώρες κάθισαν στο τραπέζι ο νέος ιδιοκτήτης ΑΕΚ με τον προπονητή της ομάδας και κορυφαία διοικητικά στελέχη, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος όλα τα τρέχοντα ζητήματα προγραμματισμού και σχεδιασμού

Το πρώτο που έκανε ο Ματιας Αλμέιδα, μετά την χθεσινοβραδινή επιστροφή του στην Αθήνα, ήταν να κάνει την πρώτη συνάντηση με τον Μάριο Ηλιόπουλο. Μια σύσκεψη κορυφής στην ΑΕΚ, η οποία όπως διαβάσατε στο Sportal.gr, ξεκίνησε λίγο πριν από τις 12.00 σήμερα. Με την παρουσία και κορυφαίων διοικητικών στελεχών της Ένωσης. Και ήταν... μαραθώνια.

Διήρκησε αρκετές ώρες καθώς ήταν η πρώτη εκ του σύνεγγυς και όχι από τηλεφώνου συνεργασία ανάμεσα στον νέο ιδιοκτήτη της ΑΕΚ και τον προπονητή της ομάδας. Και υπήρχαν πολλά που έπρεπε να τεθούν στο τραπέζι, να συζητηθούν, ακόμα και να ληφθούν οριστικές αποφάσεις. Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως τέθηκαν επί τάπητος τα πάντα. Από μεταγραφές, μέχρι ζητήματα σχεδιασμού και λεπτομέρειες για την προετοιμασία.

Είναι δεδομένο πως πλέον οι εξελίξεις στην ΑΕΚ έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να "τρέξουν". Ως εκ τούτου σ' αυτή την σύσκεψη κορυφής, με την παρουσία μάλιστα και κορυφαίων διοικητικών στελεχών της ΠΑΕ, έπρεπε να τεθούν όλα τα ζητήματα, προκειμένου να προχωρήσουν υποθέσεις. Ίσως ακόμα και να κλείσουν. Και το γεγονός πως η διάρκεια ήταν και τόσο μεγάλη, φανερώνει πως στο τραπέζι έπεσαν σχεδόν όλα τα μείζονα για την ΑΕΚ ζητήματα.