Η απάντηση του Μαρέσκα για τα λέιζερ στο ΟΑΚΑ: «Στην Ελλάδα είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου, δεν με εκνεύρισαν»

Ο Έντσο Μαρέσκα στο ΟΑΚΑ - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Η απάντηση του Μαρέσκα για τα λέιζερ στο ΟΑΚΑ: «Στην Ελλάδα είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου, δεν με εκνεύρισαν»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:35 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:35 - 25.10.2024

Μπορεί στην Αγγλία οι φίλαθλοι να ήταν έξαλλοι με τη χρήση λέιζερ στο Παναθηναϊκός - Τσέλσι, όμως ο προπονητής της Δεύτερης, Έντσο Μαρέσκα, δεν φάνηκε να ενοχλήθηκε ιδιαίτερα.

Ένα μεγάλο ματς έδωσε την Πέμπτη (24/10) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχθηκε την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική του UEFA Conference League. Ωστόσο η έκβαση του αγώνα δεν ήταν αυτή που ήθελε το «τριφύλλι», αφού οι «μπλε» πανηγύρισαν μία θριαμβευτική νίκη με 4-1.

Στο παιχνίδι των «πράσινων» έκαναν την εμφάνισή τους τα λέιζερ, με την κατακραυγή στην Αγγλία να είναι μεγάλη. Αρκετοί Βρετανοί αναρωτήθηκαν πως επετράπη η είσοδος τόσων συσκευών και γιατί ο διαιτητής του αγώνα δεν έκανε κάτι για αυτό. Εντούτοις, ο Έντσο Μαρέσκα, προπονητής της Τσέλσι, δεν ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από αυτή τη συνθήκη. Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο τεχνικός των «μπλε», τόνισε πως δεν εκνευρίστηκε καθόλου, υποστηρίζοντας πως τα λέιζερ είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

«Ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή τον Αλόνσο - Ήταν άθλιος»: Επικός διάλογος μεταξύ των εκφωνητών του ESPN (vid)
CONFERENCE LEAGUE

18:44 - 25.10.2024

«Ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή τον Αλόνσο - Ήταν άθλιος»: Επικός διάλογος μεταξύ των εκφωνητών του ESPN (vid)

«Άθλιο» χαρακτήρισε τον Ντιέγκο Αλόνσο ένας εκ των εκφωνητών του ESPN, κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης των ομάδων πριν το Παναθηναϊκός - Τσέλσι, με τον συνάδελφό του να συμφωνεί και να επαυξάνει.

«Εδώ στην Ελλάδα, το λέιζερ είναι ένα μέρος του ποδοσφαίρου. Εγώ προσωπικά το γνωρίζω γιατί, όπως σας είπα και χθες, έπαιξα στην Ελλάδα. Όντως προτιμούμε να μην το βλέπουμε στα γήπεδα αλλά είναι αυτό που είναι. Δεν εκνευρίστηκα με αυτό. Είναι σχεδόν αδύνατο να ψάξεις 60.000 κόσμο και να ελέγξεις αν έχει λέιζερ. Όπως σας είπα δεν αποτελεί κάτι της αρεσκείας μου αλλά είναι αυτό που είναι ξαναλέω», είπε μετά το παιχνίδι στη συν. Τύπου o πρώην παίκτης του Ολυμπιακού.

Λίγο νωρίτερα, στο flash interview μίλησε για την επίδοση της ομάδας του, τους Μούντρικ - Φέλιξ και για το αν η Τσέλσι είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Conferencce League. Αναλυτικά στις δηλώσεις του ο Μαρέσκα είπε:

Για το παιχνίδι: «Δυσκολευτήκαμε στο πρώτο ημίχρονο αλλά, στην συνέχεια κατορθώσαμε να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα και εν τέλει να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να νικήσουμε. Δεν ήταν τόσο εύκολο όσο δείχνει το σκορ, είχανε μια ευκαιρία στο 2′ που αν έμπαινε θα ήταν ένα τελείως διαφορετικό ματς. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλό προπονητή και ήταν πραγματικά μια δύσκολη νίκη.»

Για τον Μούντρικ και τον Φέλιξ: «Είμαι πολύ χαρούμενος και για εκείνους αλλά και για όλη την ομάδα γιατί δεν άλλαξε η ταυτότητα παρότι τις πολλές αλλαγές.»

Για το αν αποδέχεται τον όρο του φαβορί για την κατάκτηση του Conference League: «Αυτή την στιγμή το μόνο που με νοιάζει είναι να προκριθούμε από την League Phase, μετά θα δούμε όλα τα άλλα.»