Μαρινάκης: «Με πίστη και δουλειά μπορούμε να κάνουμε θαύματα»
i

© Intime

Μαρινάκης: «Με πίστη και δουλειά μπορούμε να κάνουμε θαύματα»

Sportal newsroom 19:19 - 31.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:52 - 20.08.2024

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αποχαιρετά το 2022 και εύχεται επιτυχίες για το νέο έτος...

Ευχές για το νέο έτος έστειλε μέσω των λογαριασμών του στα social media ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο μήνυμά του αναφέρεται στην οικογένεια των «ερυθρόλευκων» τονίζοντας ότι κάθε αθλητής πρέπει να θυμάται ότι «είμαστε νικητές από την πρώτη μας ανάσα», ενώ εύχεται σε όλους τους Έλληνες μια δημιουργική χρονιά με υγεία και περισσότερα χαμόγελα. 

Ολυμπιακός: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 15 εκατ. ευρώ (!) - Την καλύπτει εξ ολοκλήρου ο Μαρινάκης
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:00 - 29.12.2022

Ολυμπιακός: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 15 εκατ. ευρώ (!) - Την καλύπτει εξ ολοκλήρου ο Μαρινάκης

Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» δεν θέλει να δημιουργηθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα στα οικονομικά της ΠΑΕ και στη ΓΣ της Παρασκευής (11:00) αναμένεται να πραγματοποιηθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 15 εκατ. ευρώ.

Στο μήνυμά του ο κ. Μαρινάκης αναφέρει αναλυτικά: 

«Εύχομαι σε όλη την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και σε όλους τους Έλληνες, μια δημιουργική χρονιά με υγεία και περισσότερα χαμόγελα. 

Με πίστη και δουλειά μπορούμε να κάνουμε θαύματα και να προσφέρουμε και τη στήριξή μας σε όσους συνανθρώπους μας την έχουν ανάγκη. 

Στον ΘΡΥΛΟ μας εύχομαι να κάνει αυτό για το οποίο γεννήθηκε. Να κατακτά νίκες, τίτλους, κορυφές. Οι αθλητές μας σε όλα τα σπορ να τιμούν με όλες τις δυνάμεις και τις αρετές τους την ερυθρόλευκη. Να θυμάστε όλοι ότι είμαστε ΝΙΚΗΤΕΣ από την πρώτη μας ανάσα. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!».