Μαρινάκης: «Αξίζαμε το Conference League, παίξαμε με ομάδες επιπέδου Champions League» (vid)

Μαρινάκης: «Αξίζαμε το Conference League, παίξαμε με ομάδες επιπέδου Champions League» (vid)

Sportal newsroom 22:03 - 04.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:05 - 04.06.2024

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την παρουσία του στα «Posidonia 2024» δέχτηκε συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό.

Στα «Posidonia 2024» έδωσε το παρόν ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης και δέχτηκε τα συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Conference League από την ομάδα του, αλλά και για το Youth League, που σήκωσαν οι «ερυθρόλευκοι» πιτσιρικάδες.

Από την πλευρά του ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Πειραιά στις δηλώσεις που παραχώρησε, αναφέρθηκε και στις δύο ευρωπαϊκές επιτυχίες και διακρίσεις του Ολυμπιακού.

«Η ομάδα Νέων κατέκτησε το Youth League, δηλαδή το Champions League και είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της UEFA που μία ομάδα κατακτά και τους δύο τίτλους. Επομένως, νομίζω ότι ήταν ένα μεγάλο επίτευγμα, που δείχνει ότι προέρχεται από σκληρή δουλειά στις ακαδημίες. Πιστεύω ότι αυτό είναι το μέλλον των ομάδων και είναι πολύ καλό για τη χώρα», είπε αρχικά για το Youth League ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στη συνέχεια μίλησε για το Conference League: «Ήταν καλό και το αξίζαμε, παίξαμε με πολλές μεγάλες ομάδες. Την Άστον Βίλα, τη Φενέρ, τη Φιορεντίνα. Είναι ομάδες επιπέδου Champions League και τα πήγαμε καλα».