Μαρινάκης για Ποντένσε: «Το έχει κάνει πολύ δύσκολο, έχουμε κάνει εξωπραγματικές προσφορές» (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:20 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:44 - 30.08.2024

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στην κάμερα της Cosmote Tv για την κλήρωση των Πειραιωτών στη League Phase του Europa League και τόνισε ότι θα ήθελε οι «ερυθρόλευκοι» να φθάσουν ως τον τελικό μιας και θα διεξαχθεί στο Μπιλμπάο. Παράλληλα αναφέρθηκε και στο θέμα του Ντανιέλ Ποντένσε.

Το πρώτο του σχόλιο για την κλήρωση του Ολυμπιακού στη League Phase του Europa League έκανε ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Πειραιά δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Δεν υπάρχουν εύκολες κληρώσεις. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλες τις ομάδες με σοβαρότητα και να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, αλλά και την εμπειρία μας έχοντας δώσει πολλούς ευρωπαϊκούς αγώνες. Να πάρουμε καλά αποτελέσματα εκτός έδρας και να είμαστε προσεκτικοί γιατί τώρα οι αντίπαλοί μας μετά την επιτυχία μας μας υπολογίζουν περισσότερο, είναι ψυλλιασμένοι και θα έρθουν καλύτερα προετοιμασμένοι. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα κια να φθάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη. Και μιας κι ο τελικός γίνεται στο σπίτι του προπονητή μας, του Βαλβέρδε γιατί όχι να μην κάνουμε το all the way;»

Όσον αφορά το σίριαλ της επιστροφής του Ποντένσε, είπε: «Τον περιμέναμε μέχρι σήμερα, αλλά και αυτά που ζητάει και ο τρόπος που σκέφτεται, το έχει κάνει πάρα πολύ δύσκολο. Οι προσφορές που έχουμε δώσει είναι εξωπραγματικές για τα ελληνικά δεδομένα. Θα πρέπει να μην ξεφεύγουμε, να έχουμε τον νου μας σε αυτόν και να ψάξουμε και για άλλες λύσεις. Κοιτάμε την αγορά, αλλά σε λογικά πλαίσια. Μην ξεχνάμε έχουμε και στην ομάδα μας παίκτες που έχουν ξεχωρίσει, αλλά και τα νέα παιδιά τα οποία αξίζουν να πάρουν παιχνίδια».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!