Η αγγλική ομοσπονδία κάλεσε σε απολογία τον Βαγγέλη Μαρινάκη γι' ανάρμοστη συμπεριφορά

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

i

©intime

Η αγγλική ομοσπονδία κάλεσε σε απολογία τον Βαγγέλη Μαρινάκη γι' ανάρμοστη συμπεριφορά

Sportal newsroom 20:07 - 03.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:08 - 03.10.2024

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Βαγγέλης Μαρινάκης κατηγορήθηκε από την αγγλική ομοσπονδία γι’ ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ και μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Ευάγγελος Μαρινάκης, κατηγορήθηκε από την FA, μετά την ήττα των «κόκκινων» από τη Φούλαμ, γι’ ανάρμοστη συμπεριφορά.

Στην ανακοίνωση της FA ανέφερεται: «Ο Ευάγγελος Μαρινάκης της Νότιγχαμ Φόρεστ κατηγορήθηκε γι’ ανάρμοστη συμπεριφορά μετά τον αγώνα της στην Premier League εναντίον της Φούλαμ το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.

Εικάζεται ότι η συμπεριφορά του Ευάγγελου Μαρινάκη γύρω από την περιοχή των αποδυτηρίων μετά το ματς ήταν απρεπής. «Έχει προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου για να απαντήσει».

Το αήττητο ξεκίνημα της Φόρεστ στη σεζόν Λιγκ έφτασε στο τέλος του με εκείνη την ήττα από τη Φούλαμ. Ο Ραούλ Χιμένεθ σκόραρε με πέναλτι το μοναδικό γκολ του αγώνα, με τη Νότιγχαμ να διαμαρτύρεται για την απόφαση.

Στη Νότιγχαμ ήταν εκνευρισμένοι επίσης με το γεγονός ότι δεν δόθηκε πέναλτι σε μαρκαρίσματα στους Αβονίγι και Ελάνγκα. Είχαν παράπονα από τον διαιτητή Τζος Σμιθ, ενώ ο τεχνικός Νούνο Εσπίριτο Σάντος είπε μετά το ματς: «Όλοι θέλουμε δικαιοσύνη και να συνεχίσουν τα πράγματα καλά. Να μην χρειάζεται να μιλήσω για τους διαιτητές. Αλλά ήταν κακός, έτσι δεν είναι;».