Μαρινάκης: «Χρειαζόμαστε ένα μεγαλύτερο γήπεδο τώρα - Είμαι σίγουρος ότι ένα 50.000 θέσεων θα ήταν γεμάτο»

Βαγγέλης Μαρινάκης

i

©Intime

Μαρινάκης: «Χρειαζόμαστε ένα μεγαλύτερο γήπεδο τώρα - Είμαι σίγουρος ότι ένα 50.000 θέσεων θα ήταν γεμάτο»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:38 - 20.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:54 - 20.09.2024

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κλήθηκε να μιλήσει για το «Σίτι Γκράουντ» και τις... αλλαγές που έρχονται.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παραχώρησε συνέντευξη στο BBC και μεταξύ άλλων γνωστοποίησε τα πλάνα που έχει για το γήπεδο της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, αλλά και του αγγλικού συλλόγου, αποκάλυψε πως σκοπεύει να μετατρέψει το «Σίτι Γκράουντ» σε γήπεδο 50.000 θέσεων.

«Ανά τα χρόνια, έχουμε κάνει πολλά για την περιοχή. Νομίζω πως αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι ένα μεγαλύτερο γήπεδο τώρα. Η προτεραιότητα είναι να το κάνουμε στο Σίτι Γκράουντ. Εδώ ανήκει η ομάδα και η παράδοσή της. Αυτό είναι που θέλουμε να κάνουμε. Γι' αυτό το λόγο έχω ξοδέψει ήδη αρκετά χρήματα στο Σίτι Γκράουντ και μπορείτε να δείτε μεγάλη διαφορά. Έχουμε πάρα πολλούς οπαδούς και μεγάλη σειρά αναμονής σε εισιτήρια διαρκείας. Είμαι σίγουρος ότι ένα γήπεδο 50.000 θέσεων θα είναι γεμάτο, για να βλέπουμε την ομάδα μας με πάθος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Να θυμίσουμε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή το «Σίτι Γκράουντ» έχει χωρητικότητα 30.000 θεατών, ενώ κατά διαστήματα έχουν γίνει πολλές αναβαθμίσεις στο γήπεδο.

Στο Ρέντη ο Μαρινάκης

Την περασμένη αγωνιστική, ο Ολυμπιακός υπέστη την πρώτη φετινή του «γκέλα», αφού έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η εικόνα των παικτών του Μεντιλίμπαρ ήταν απογοητευτική και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του.

Μετά το τέλος του αγώνα στο Φάληρο, ο κ. Μαρινάκης επισκέφθηκε τα αποδυτήρια της ομάδας και τα... έχωσε στους παίκτες, για την απόδοσή τους. Ο ίδιος τόνισε στους ποδοσφαιριστές πως δεν θα έπρεπε να στέκονται στα συμβόλαιά τους ή να «πατάνε» παάω στην κατάκτηση του Conference League. Αντίθετα, ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών υποστήριξε πως θα πρέπει εκείνοι να δίνουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο, προκειμένου να έρθει το 48ο πρωτάθλημα.

Χθες πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμό στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού κι ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το «παρών». Εκεί, μίλησε με τον προπονητή των Πειραιωτών, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αλλά και με τους παίκτες της ομάδας.

Ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών στην ομιλία του στους παίκτες πριν από μερικές ημέρες, τους είχε τονίσει πως θα πρέπει εκείνοι να δίνουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο, για να επιτευχθούν οι στόχοι.