Μαρινάκης: «Η ΕΠΟ δεν μας έκανε σοφότερους - Πως έγινε στο μπάσκετ τελικός με κόσμο;»

Παύλος Μαρινάκης

i

© Intime

Μαρινάκης: «Η ΕΠΟ δεν μας έκανε σοφότερους - Πως έγινε στο μπάσκετ τελικός με κόσμο;»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:28 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:20 - 29.05.2024

Ο Παύλος Μαρινάκης αναφέρθηκε ξανά στη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Betsson στο Πανθεσσαλικό χωρίς κόσμο.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κανάλι Ένα 90.4», και μεταξύ άλλων έδωσε τη δική του «απάντηση» στην ΕΠΟ, η οποία μέσω ανακοίνωσης πήρε θέση για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Betsson στο Πανθεσσαλικό χωρίς κόσμο.

Ο ίδιος τόνισε ότι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία είχε επιμονή για το Πανθεσσαλικό, παρότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις με βάση το νέο νόμο.

Ο Παύλος Μαρινάκης ανέφερε μεταξύ άλλων στο Κανάλι ΕΝΑ: 

«Η απάντηση της ΕΠΟ δεν μας έκανε σοφότερους. Έγινε επιλογή μίας έδρας και να δεχτώ πως όταν έγινε αυτή η επιλογή δεν ήταν γνωστοί οι νέοι κανόνες, που ισχύουν πλέον, με τις κάμερες και τα εισιτήρια.

Υπήρξε όμως μία επιμονή σ’ αυτή την επιλογή. Είναι μία αντίφαση. Ρωτήθηκα με την ιδιότητα του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, αλλά δεν παύω να είμαι ένας άνθρωπος που αγαπώ τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.

Τι θα απαντήσουμε στους ανθρώπους, που αγαπούν την ομάδα τους και βλέπουν πως στην ίδια χώρα που μπορεί να διοργανώσει έναν ευρωπαϊκό Τελικό με τη συμμετοχή ελληνικής ομάδας και με κόσμο, να μην μπορεί να γίνει ένας χειρισμός από την Ε.Π.Ο. ώστε να διοργανωθεί ο ελληνικός Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας με συμμετοχή φιλάθλων και των δύο ομάδων;

Δηλαδή πως έγινε στο μπάσκετ Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό με κόσμο χωρίς να συμβεί το παραμικρό;».

ΕΠΟ: «Το γήπεδο του τελικού Κυπέλλου έχει οριστεί με βάση την προκήρυξη του 2022»

Στο πλαίσιο του briefing των δημοσιογράφων, ο Παύλος Μαρινάκης χαρακτήρισε ανεξήγητη την απόφαση της ΕΠΟ να διεξάγει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson στο Πανθεσσαλικό, στο μοναδικό γήπεδο που δεν έχουν μπει κάμερες. Λίγο αργότερα η Ομοσπονδία απάντησε στις δηλώσεις του Κυβερνητικού εκπροσώπου μέσω ανακοίνωσης.

Μαρινάκης για τον τελικό Κυπέλλου χωρίς κόσμο: «Ανεξήγητη η διαχείριση και η απόφαση της ΕΠΟ, ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία φορά»

Μαρινάκης για τον τελικό Κυπέλλου χωρίς κόσμο: «Ανεξήγητη η διαχείριση και η απόφαση της ΕΠΟ, ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία φορά»

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης κλήθηκε να μιλήσει για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος Betsson που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό, χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε απάντηση των όσων ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Παύλος Μαρινάκης σχετικά με το γήπεδο διεξαγωγής του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, διευκρινίζονται τα εξής.

Το γήπεδο διεξαγωγής του Τελικού έχει οριστεί με βάση την προκήρυξη του 2022.

Ο νόμος σχετικά με την τοποθέτηση καμερών και συστημάτων ασφαλείας στα γήπεδα ισχύει από τον Φεβρουάριο του 2024.

Το Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν ανήκει στην ΕΠΟ».