Ο λόγος ξεσπάσματος Μαρινάκη και τα νεύρα του Μεντιλίμπαρ

Μαρινάκης - Μεντιλίμπαρ

i

©Intime

Ο λόγος ξεσπάσματος Μαρινάκη και τα νεύρα του Μεντιλίμπαρ

Διονύσης Βερβελές 13:48 - 17.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:15 - 17.09.2024

Δεν ήταν τόσο το αποτέλεσμα της ισοπαλίας που εκνεύρισε τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Η στάση του Μεντιλίμπαρ στα αποδυτήρια.

Ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη του «γκέλα» στο φετινό πρωτάθλημα, μετά το 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη. Μέχρι τώρα η ομάδα του Πειραιά είχε το απόλυτο, κάνοντας το τρία στα τρία, αλλά τελικά η τέταρτη νίκη δεν ήρθε ποτέ.

Δεν κατάφεραν οι «ερυθρόλευκοι» να βρουν τον τρόπο να σκοράρουν και έδειξαν ότι έχουν θέμα στη δημιουργία απέναντι σε κλειστές άμυνες. Ο Παναιτωλικός δε βγήκε ούτε μία φορά από την περιοχή του και αυτό ήταν κάτι που δυσκόλεψε αρκετά τους Πειραιώτες. Μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε στους παίκτες της ομάδας και μάλιστα έδειξε να είναι εκνευρισμένος. Η αλήθεια όμως είναι πως δεν ήταν τόσο για το ισόπαλο αποτέλεσμα, αλλά περισσότερο για την εικόνα που είχε η ομάδα του. Δεν του άρεσε η έλλειψη θέλησης και πολύ περισσότερο το πάθος που δεν υπήρξε σε καμία περίπτωση του παιχνιδιού των «ερυθρόλευκων».

Ο Ολυμπιακός έβγαλε ένα πρόσωπο κάπως... μπλαζέ στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκη και αυτό δεν άρεσε καθόλου. Για αυτό και τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το ματς. Θυμίζουμε μεταξύ άλλων ανέφερε ο ισχυρός άντρας των Πειραιωτών:

«Σταματήστε να μιλάτε μόνο για τα συμβόλαια σας και να κάθεστε στις δάφνες του Ευρωπαϊκού! Όλα ξεκινάνε από το μηδέν και κάθε παιχνίδι θα είναι μάχη. Και θα πρέπει να τα δίνετε όλα και να ματώνετε για τη νίκη. Για να φτάσουμε στους στόχους μας, στο Πρωτάθλημα που τόσο θέλουμε, πρέπει να αλλάξετε την εικόνα σας και να δίνετε τα πάντα μέσα στο γήπεδο».

Νεύρα και από τον Μεντιλίμπαρ

Δεν ήταν μόνο ο Βαγγέλης Μαρινάκης που έβγαλε νεύρα στ' αποδυτήρια, αλλά και ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ. Δεν είπε πολλά ο Βάσκος τεχνικός στους παίκτες του, αλλά από τα όσα τους ανέφερε έδειξε ότι ήταν εκνευρισμένος με την εικόνα της ομάδας.

Είναι πολύ πιθανό, πάντως, αν κρίνουμε από τις κινήσεις του έμπειρου κόουτς την προηγούμενη σεζόν πως θα μιλήσει περισσότερο στους ποδοσφαιριστές του αυτή την εβδομάδα στο Ρέντη. Αυτό που δεν του άρεσε περισσότερο απ' όλα ήταν αυτό που ανέφερε και στη συνέντευξη Τύπου του, ότι ο Ολυμπιακός ήταν αργός στις αντιδράσεις και τις αποφάσεις του μέσα στο γήπεδο. Και όλα αυτά, όταν ακολουθούν δύο ματς «φωτιά», το ένα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και το άλλο με τη Λιόν στη Γαλλία.