«Γράψαμε ιστορία με δύο ευρωπαϊκά τρόπαια»: Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη για τα 14 χρόνια επιτυχίας με την ομάδα

Βαγγέλης Μαρινάκης

i

©Intime

«Γράψαμε ιστορία με δύο ευρωπαϊκά τρόπαια»: Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη για τα 14 χρόνια επιτυχίας με την ομάδα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 09:15 - 18.06.2024 / Ανανεώθηκε: 09:18 - 18.06.2024

Μέσω Instagram, o Bαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το δικό του μήνυμα για τα 14 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα, κάνοντας λόγο για την επιτυχημένη πορεία που ακολούθησε ο Ολυμπιακός αυτή την περίοδο.

Στις 18 Ιουνίου του 2010 ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε τα χέρια με τον Σωκράτη Κόκκαλη και η ΠΑΕ Ολυμπιακός πέρασε στο όνομά του. Έκτοτε και μέχρι σήμερα, ο σύλλογος του Πειραιά όχι απλά συνέχισε την ανοδική του πορεία, αλλά έκανε και πραγματικότητα ένα... όνειρο τρελό.

Περίπου δύο εβδομάδες πριν, οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν το UEFA Europa Conference League, το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο που κερδίζει ελληνική ομάδα. Με αφορμή, λοιπόν, την επέτειο ανάληψης της ηγεσίας του συλλόγου, ο κ. Μαρινάκης έστειλε το δικό του μήνυμα για τις επιτυχίες που έχουν καταγράψει οι «ερυθρόλευκοι» τα τελευταία 14 χρόνια.

Συγκεκριμένα σε αυτό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ανέφερε ότι:

«Γράψαμε ιστορία κερδίζοντας δύο ευρωπαϊκά τρόπαια! Η πρώτη μας ομάδα κέρδισε υπερήφανα το UEFA Europa Conference League και η Κ19 μας το UEFA Youth League! Για πρώτη φορά στην ιστορία των διοργανώσεων της UEFA ένας σύλλογος κατακτά δύο ευρωπαϊκούς τίτλους την ίδια σεζόν και για πρώτη φορά ένας ελληνικός ποδοσφαιρικός σύλλογος κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο!

Συνεχίζουμε να δουλεύουμε ακόμα πιο σκληρά από πριν και να τα δίνουμε όλα σε καθημερινή βάση, ώστε ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να στοχεύει ψηλά και να κάνει τα όνειρα πραγματικότητα! Ζήτω ο Ολυμπιακός!»