Ηλιόπουλος: «Κάναμε μεγάλες μεταγραφές, τις μικρές τις αφήνω για άλλους» (vid)

Ηλιόπουλος

i

Μάριος Ηλιόπουλος/©intime

Ηλιόπουλος: «Κάναμε μεγάλες μεταγραφές, τις μικρές τις αφήνω για άλλους» (vid)

Sportal newsroom 17:37 - 30.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:38 - 30.09.2024

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ Μάριος Ηλιόπουλος, μίλησε για διάφορα θέματα που αφορούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, αλλά και για... καυτά θέματα σχετικά με την Ένωση.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, με την συμμετοχή του στην 43η Seajets Αναβάτη Πορταριάς που έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή (22/09) προέβη σε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις, παραχωρώντας συνέντευξη σε κανάλι στο YouTube.

Στο πρώτο μέρος αυτής της συνέντευξης ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως υπήρξε στο ίδιο αγωνιστικό με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ως συνοδηγό, ενώ όταν ρωτήθηκε για το ποιον θα ήθελε μεταξύ των Μαρινάκη, Αλαφούζου και Σαββίδη, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ο Μαρινάκης το ξέρει, το έχει ζήσει το έργο. Η ψυχούλα του το ξέρει αν φοβήθηκε».

Ηλιόπουλος: «Είχα συνοδηγό τον Μαρινάκη, η ψυχούλα του ξέρει αν φοβήθηκε»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:05 - 29.09.2024

Ηλιόπουλος: «Είχα συνοδηγό τον Μαρινάκη, η ψυχούλα του ξέρει αν φοβήθηκε»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ Μάριος Ηλιόπουλος, προέβη σε ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις προέβη που αφορούν την αγάπη του για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Τι είπε για Βαγγέλη Μαρινάκη και ΑΕΚ.

Και το δεύτερος μέρος ήταν εξίσου απολαυστικό, καθώς μετά τα θέματα που αφορούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, η κουβέντα πήγε ξανά στα του ποδοσφαίρου και μάλιστα απάντησε σε ερωτήσεις που είχε κάνει ο κόσμος.

Σε ερώτηση για το αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές και αν θα είναι μικρές η μεγάλες, ο Ηλιόπουλος απάντησε: «Νομίζω κλείσαμε για το καλοκαίρι, δεν παίρνω κι όρκο, αλλά νομίζω κλέισαμε. Κάναμε μεγάλες μεταγραφές, τις μικρές τις αφήνω για άλλους», ενώ όταν ρωτήθηκε για τον Σέρχιο Ράμος, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να μιλήσει ποτέ για κάποια μεταγραφή.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο: