Μέτοχος στη Γιουβέντους ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος!

Μάριος Ηλιόπουλος

i

©Intime

Μέτοχος στη Γιουβέντους ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος!

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:23 - 12.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:32 - 12.10.2024

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος αγόρασε το 3,5% των μετοχών της Γιουβέντους, σύμφωνα με το worldenergynews.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος, ο οποίος αγόρασε την ΠΑΕ ΑΕΚ από τον Δημήτρη Μελισσανίδη το περασμένο καλοκαίρι, επεκτείνει την επενδυτική του δραστηριότητα κι εκτός συνόρων.

Σύμφωνα με το worldenergynews, πριν η μετοχή της Γιουβέντους ανακάμψει, ο ιδιοκτήτης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ επένδυσε στην ιταλική ομάδα, αποκτώντας το 3.5%, με την κεφαλαιοποίηση της «Γηραιάς Κυρίας» να αγγίζει το ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

Επίσης, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Ανιέλι μαζί με επενδυτές ετοιμάζουν δημόσια πρόταση για να βγάλουν τη Γιουβέντους από το ιταλικό χρηματιστήριο.

Ηλιόπουλος: «Δεν θα δεχθούμε χτυπήματα κάτω από την μέση, θα προστατέψουμε τα ιδανικά μας, μ’ όλες μας τις δυνάμεις»

Ο Μάριος Ηλιόπουλος μετά τη συνάντηση που είχε προ ημερών με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση τόνισε πως η ΑΕΚ δεν θα δεχθεί χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για περίπου δύο ώρες, ενώ μετά το τέλος της συνάντησης, ο Μάριος Ηλιόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση.

«Επιζητούμε το 'ευ αγωνίζεσθαι'. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα την ομάδα, κατέστησα σαφές ότι δεν θα δεχτούμε χτυπήματα κάτω από τη μέση. Η ΑΕΚ είναι ο σύλλογος με τη μεγαλύτερη πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά.

Ο Ρότα έδειξε στο Γουέμπλεϊ τι μπακ έχει γίνει στα 2,5 χρόνια δουλειάς με τον Αλμέιδα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:45 - 11.10.2024

Ο Ρότα έδειξε στο Γουέμπλεϊ τι μπακ έχει γίνει στα 2,5 χρόνια δουλειάς με τον Αλμέιδα

Η αγωνιστική εικόνα που είχε ο Ρότα στο ματς της εθνικής με την Αγγλία, είναι η συνέχεια στο εξαιρετικό ξεκίνημα που έχει κάνει στη σεζόν με την ΑΕΚ και στην τρομερή πρόοδο που έχει δείξει στην θέση του δεξιού μπακ

Το προφίλ της ομάδας, αλλά και το δικό μου, δεν μας επιτρέπουν να ανεχτούμε στην προσπάθεια για πρωταθλητισμό τέτοιου είδους ενέργειες. Θα προστατέψουμε τα ιδανικά μας με όλες μας τις δυνάμεις. ... 'Λόγοι γάρ έργων σκιαί εισί.'... Ο νοών νοείτω...» ανέφερε συγκεκριμένα.