Ο Μάρκος Αντόνιο βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του

Μάρκος Αντόνιο

i

© PAOK FC

Ο Μάρκος Αντόνιο βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:39 - 21.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:40 - 21.07.2024

Ο πρώην Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για επαναπατρισμό.

Ο Μάρκος Αντόνιο αποτέλεσε ένα από τα μεταγραφικά «μπαμ» του ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά.

Ο πολύπειρος Βραζιλιάνος μέσος μετακόμισε στην Ελλάδα ως δανεικός από τη Λάτσιο, με αποτέλεσμα να υπάρξει μία μεγάλη ικανοποίηση στο «ασπρόμαυρο στρατόπεδο», λόγω και της αστείρευτης ποιότητάς του. Ο σοβαρός τραυματισμός του όμως τον κράτησε στα πιτς για αρκετούς μήνες κι έτσι δεν αποτέλεσε ποτέ βασική επιλογή του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Συνολικά με τον Δικέφαλο στο στήθος κατέγραψε 17 συμμετοχές, σημειώνοντας τρία γκολ σε 679 αγωνιστικά λεπτά.

Όσον αφορά στο μέλλον του, η Λάτσιο δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βραζιλιάνου χαφ και ο ίδιος είναι έτοιμος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αρχικά βρέθηκε σε συζητήσεις με τη Φλαμένγκο, οι οποίες κράτησαν αρκετές εβδομάδες και ήταν αρκετά προχωρημένες, ωστόσο η υπόθεση κόλλησε στο τέλος.

Παρόλα αυτά, ο Μάρκος Αντόνιο θα αγωνιστεί αυτήν τη σεζόν στη Βραζιλία με τη φανέλα της Σάο Πάολο.

Το deal ανάμεσα στη Λάτσιο και τους Βραζιλιάνους είναι οριστικό και ο 24χρονος θα προσγειωθεί σήμερα (21/7) στην πατρίδα του, προκριμένου να υπογράψει για τους «τρικολόρ» και να ενταχθεί στο ρόστερ τους.

Μάλιστα, στη Βραζιλία τονίζουν πως ο Μάρκος Αντόνιο είναι οπαδός της Σάο Πάολο και «τρελάθηκε» όταν έμαθε ότι η αγαπημένη του ομάδα ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει.