Που είναι ο Μάρκος Αντόνιο δύο μήνες μετά την υπογραφή του στον ΠΑΟΚ;

Μάρκος Αντόνιο

i

© PAOK FC

Που είναι ο Μάρκος Αντόνιο δύο μήνες μετά την υπογραφή του στον ΠΑΟΚ;

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:03 - 01.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:19 - 14.08.2024

Ο Μάρκος Αντόνιο συμπλήρωσε δύο μήνες στην Τούμπα όντας παίκτης του ΠΑΟΚ, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί κανονικά σε φουλ ρυθμούς.

Την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε τη μεταγραφή του Μάρκος Αντόνιο. Το μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού έληξε αισίως και ο Βραζιλιάνος μέσος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Δικέφαλο.

Μπορεί με την έλευση του 23χρονου ποδοσφαιριστή να υπήρξε μία μεγάλη ικανοποίηση στο «ασπρόμαυρο στρατόπεδο», ωστόσο δύο μήνες ακριβώς (01/11) μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του και ο Βραζιλιάνος δεν έχει καταφέρει να συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας.

Ο Μάρκος Αντόνιο μετακόμισε στην Ελλάδα ως δανεικός από τη Λάτσιο, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει προπονηθεί κανονικά σε φουλ ρυθμούς με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Όπως διαπιστώνεται, ο 23χρονος μέσος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε, ωστόσο δεν βρίσκεται στο 100%. 

Τις τελευταίες μέρες, ο ίδιος ακολουθεί μόνο το πρώτο μέρος της προπόνησης, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να περιμένει πως και πως την ένταξή του, με σκοπό να προστεθεί έτσι ακόμη ένα πολύτιμο και ποιοτικό εργαλείο στη φαρέτρα του.

Η βαριά θλάση και ο καθοριστικός Νοέμβριος

Στις αρχές του Αυγούστου, ο Μάρκος Αντόνιο τραυματίστηκε σε ένα φιλικό της Λάτσιο κι όπως έδειξαν οι εξετάσεις, υπέστη πολύ βαριά θλάση 2ου προς 3ου βαθμού στον μηρό. Όπως είναι γνωστό, τέτοιου είδους τραυματισμοί απαιτούν σωστή και μακροχρόνια αποθεραπεία, καθώς εάν δεν λειτουργήσουν όλα όπως πρέπει η ζημιά μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερη.

Στα μέσα του Οκτώβρη, ο Βραζιλιάνος μπήκε στο πρώτο μέρος της προπόνησης και συνέχισε το ατομικό του στη συνέχεια, ενώ μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να προπονηθεί για πρώτη φορά σε φουλ ρυθμούς. 

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα στο Νοέμβριο, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα δώσει πέντε αναμετρήσεις, με το ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό (5/11) και την ευρωπαϊκή μάχη με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα.