Mε Ελ Κααμπί - Ουναΐ αλλά χωρίς Τισουντάλι και Άμραμπατ η αποστολή του Μαρόκου

O Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο Λαμία - Ολυμπιακός

i

© Intime

Mε Ελ Κααμπί - Ουναΐ αλλά χωρίς Τισουντάλι και Άμραμπατ η αποστολή του Μαρόκου

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:53 - 03.10.2024

Δύο μάχες εν όψει προκριματικών Κυπέλλου Εθνών Αφρικής δίνει η Εθνική Μαρόκου, με τον Ρεγκραγκί να καλεί τους Ελ Κααμπί και Ουναΐ.

Με το πέρας του Σαββατοκύριακου αρχίζουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις εθνικές ομάδες, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και η Εθνική Μαρόκου. Ο προπονητής του αραβικού συλλόγου έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας του, για τις αναμετρήσεις με την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία.

Σε αυτή θα βρίσκονται δύο «Έλληνες», με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί και τον Αζεντίν Ουναΐ να εκπροσωπούν την πατρίδα τους. Άλλωστε, πριν από λίγο καιρό οι δύο τους είχαν συνεργαστεί για ένα άψογο γκολ. Αντίθετα, Ταρίκ Τισουντάλι και Νορντίν Άμραμπατ δεν θα βρίσκονται σε αυτή, με τους ποδοσφαιριστές των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να μένουν εκτός.

Όταν o διαιτητής του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός είχε προκαλέσει την οργή του Αλόνσο και των παικτών της Ουρουγουάης: «Είναι π....ας γιος»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:44 - 02.10.2024

Όταν o διαιτητής του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός είχε προκαλέσει την οργή του Αλόνσο και των παικτών της Ουρουγουάης: «Είναι π....ας γιος»

Tην οργή των παικτών της Εθνικής Ουρουγουάης και του Ντιέγκο Αλόνσο είχε προκαλέσει ο Ντάνιελ Σίμπερτ, ο διαιτητής που ορίστηκε στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Εθνικής Μαρόκου:

«Ο κ. Ουαλίντ Ρεγκραγκί, προπονητής της πρώτης ομάδας, κάλεσε 25 παίκτες να συμμετάσχουν στους δύο αγώνες που θα παίξει η εθνική στις 12 και 15 Οκτωβρίου 2024 με την εθνική ομάδα της Κεντρικής Αφρικής. Αυτοί αφορούν τον τρίτο και τον τέταρτο γύρο των προκριματικών της Αφρικής για τα τελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. που θα φιλοξενήσει η χώρα μας μεταξύ 21 Δεκεμβρίου 2025 και 18 Ιανουαρίου 2026.

Σε πρώτο χρόνο, οι τερματοφύλακες που κλήθηκαν είναι οι Μουνίρ Μοχαμέντι (Μπερκάνε), Γιασίν Μπόνο (Αλ Χιλάλ) και Σαλαχεντίν Σιμπάμπ (ΜΑΣ).

Στην άμυνα, ο Ρεγκράγκι έχει καλέσει τους Αχράφ Χακίμι (ΠΣΖ, Γαλλία), Μοχάμεντ Τσίμπι (Πυραμίδες, Αίγυπτος), Αμπντελκαμπίρ Αμπκάρ (Ντεπορτίβο Αλαβές, Ισπανία), Τζαμάλ Χάρκας (Γουιντάντ ντε Καζαμπλάνκα), Ναγιέφ Άγκερντ (Ρεάλ Σοσιεδάδ) ,Αμπντελχαμίντ Αϊτ Μπουντάλ (Ρεν), Νουσαϊτ Μαζράουι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και Ανταμ Αζνού (Μπάγερν Μονάχου)

Οι μέσοι που επιλέχθηκαν είναι οι Μπιλάλ Ελ Χανούς (Λέστερ), Ισμαήλ Σαϊμπάρι (Αϊντχόφεν), Σοφιάν Άμραμπατ (Φενέρμπαχτσε), Ουσάμα Ταργχαλίν (Χάβρη), Ρέντα Μπελχαΐν (Ελλάς Βερόνα) και Αζεντίν Ουναΐ (Παναθηναϊκός). 

Οι επιθετικοί που περιλαμβάνονται στην αποστολή είναι οι Ελίας Ακχορνάς (Βιγιαρεάλ), Αμίντ Αντλί (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Ελίς Μπεν Σεγκίρ (Μονακό), Σοφιάν Ραχίμι (Αλ Αϊν), Αγιούμπ Ελ Κααμπί (Ολυμπιακός) , Γιουσέφ Εν Νεσίρι (Φενερμπαχτσέ), Οσάμ Σαχραουϊ (Λιλ) και Αμπντέ Ελζαλζουλί (Ρεάλ Μπέτις)».