«Τρέλα» από τους Μαροκινούς για τον ημιτελικό με τους Γάλλους, περισσότεροι από 45.000 στις εξέδρες του «Αλ Μπάιτ»
i

Οι πανηγυρισμοί των Μαροκινών/©Intime

«Τρέλα» από τους Μαροκινούς για τον ημιτελικό με τους Γάλλους, περισσότεροι από 45.000 στις εξέδρες του «Αλ Μπάιτ»

Κώστας Τόπας 08:32 - 13.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:11 - 20.08.2024

Οι Μαροκινοί ετοιμάζονται να κάνουν κατάληψη στις εξέδρες του «Αλ Μπάιτ» για τον ημιτελικό με την Γαλλία.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως Μουντιάλ των εκπλήξεων, μιας και οποιαδήποτε πρόβλεψη κινδυνεύει να διαψευστεί εμφατικά. Το Μαρόκο είναι μία από τις εκπλήξεις καθώς έχει καταφέρει να κερδίσει μία θέση στα ημιτελικά. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Κιλιάν Εμπαπέ και την παρέα του, το βράδυ της Τετάρτης (14/12, 21:00).

Στα πέντε ματς που έχουν δώσει μέχρι τώρα οι Μαροκινοί ένιωθαν κάτι παραπάνω από οικεία έχοντας τρομερή υποστήριξη από τους οπαδούς τους στις εξέδρες. Αυτή τη φορά όμως, στον ημιτελικό αναμένεται μια σπουδαία ατμόσφαιρα, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου της Equipe, Χανίφ Μπερκάν, υπολογίζεται πως στις εξέδρες του «Αλ Μπάιτ» θα βρίσκονται περισσότεροι από 45.000 οπαδοί του Μαρόκου έναντι μόλις 4.000 Γάλλων.

Σε ένα γήπεδο όπου χωράει 68.000 θεατές. Το εντυπωσιακότερο όλων είναι ότι μέχρι την Τετάρτη προβλέπονται 30 έξτρα πτήσεις από το Μαρόκο στην Ντόχα, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Μαρόκου να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να ικανοποιήσει τους οπαδούς της, έχοντας εξασφαλίσει 3.500 εισιτήρια που θα τα διαθέσει δωρεάν στον κόσμο.