Υπάλληλος ξενοδοχείου στη Μαδρίτη συνελήφθη για ρατσισμό κατά παίκτη του Μαρόκου

Μαρόκο

i

Πανηγυρισμοί Μαρόκο / © Intime

Υπάλληλος ξενοδοχείου στη Μαδρίτη συνελήφθη για ρατσισμό κατά παίκτη του Μαρόκου

Κώστας Τόπας 09:02 - 28.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:34 - 14.08.2024

Ενα δυσάρεστο περιστατικό έλαβε χώρα, πριν την φιλική αναμέτρηση του Μαρόκου με το Περού στο ξενοδοχείο όπου έχει κατακλύσει η αποστολή της πρώτης.

Η Δημοτική Αστυνομία της Μαδρίτης συνέλαβε έναν υπάλληλο του ξενοδοχείου Eurostars Madrid Tower την Δευτέρα (27/03), κατηγορούμενος ότι ανάρτησε ρατσιστικά σχόλια στο προφίλ του στο Instagram εναντίον της μαροκινής ομάδας ποδοσφαίρου, που μένει στο ξενοδοχείο.

Πρόκειται για έναν 27χρονο εργάτη ισπανικής υπηκοότητας ο οποίος φέρεται να έγραψε μεταξύ άλλων σχολίων τις εξής ύβρεις: «Η ομάδα του Μαρόκου είναι απαίσια. Καταραμένοι σκασμένοι Μαυριτανοί. Σκ@τ@ στο Ραμαζάνι και τους γ@μημ$νους νεκρούς».

Απίστευτες σκηνές στη Μαδρίτη, οι παίκτες της εθνικής Περού ήρθαν στα χέρια με την αστυνομία! (vids)
REST OF THE WORLD

08:25 - 28.03.2023

Απίστευτες σκηνές στη Μαδρίτη, οι παίκτες της εθνικής Περού ήρθαν στα χέρια με την αστυνομία! (vids)

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στη Μαδρίτη, καθώς παίκτες της εθνικής Περού είχαν έντονο επεισόδιο με τις αστυνομικές δυνάμεις έξω από το ξενοδοχείο της αποστολής!

Η μαροκινή ομάδα διαμένει στο προαναφερθέν ξενοδοχείο καθώς θα αντιμετωπίσει το Περού σε φιλικό αγώνα αυτή την Τρίτη (28/03) στις 22:30. Ο υπάλληλος επισύναψε πολλές εικόνες στις οποίες μέλη της μαροκινής αποστολής εμφανίστηκαν στην τραπεζαρία του ξενοδοχείου και διαμαρτυρήθηκαν για τις προσβολές που δέχθηκαν. Τελικά, οι αστυνομικές Αρχές συνέλαβαν τον υπάλληλο, ο οποίος βρίσκεται πλέον στις εγκαταστάσεις της εθνικής Αστυνομίας και περιμένει την αποφυλάκισή του στη δικαιοσύνη.

Λίγες ώρες μετά την σύλληψη του πάντως, εκτυλίχθηκαν απίστευτες σκηνές στη Μαδρίτη, καθώς παίκτες της εθνικής Περού είχαν έντονο επεισόδιο με τις αστυνομικές δυνάμεις έξω από το ξενοδοχείο της αποστολής. Η κατάσταση ξέφυγε, έπειτα από διάφορα σπρωξίματα μεταξύ των δυο πλευρών, με τους ποδοσφαιριστές στη συνέχεια να παίζουν ξύλο με τις δυνάμεις που είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή.