Αποθέωση από τον γαλλικό τύπο για την αδελφοποίηση ΑΕΚ - Μαρσέιγ
i

© Intime

Αποθέωση από τον γαλλικό τύπο για την αδελφοποίηση ΑΕΚ - Μαρσέιγ

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 18:37 - 25.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:29 - 14.08.2024

Ένα εκτενές αφιέρωμα για την αδελφοποίηση που υπάρχει μεταξύ των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ και της Μαρσέιγ έκανε η γαλλική εφημερίδα «La Provence».

Το βράδυ της Πέμπτης (26/10, 19:45) η ΑΕΚ φιλοξενείται από τη Μαρσέιγ για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Η Ένωση μετά τον θρίαμβο στο Μπράιτον και την ισοπαλία με τον Άγιαξ στην «OPAP Arena» θέλει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή του πιο δύσκολου ομίλου της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.

Με αφορμή λοιπόν τη σπουδαία αναμέτρηση μεταξύ του Δικεφάλου και της γαλλικής ομάδας, η γαλλική εφημερίδα «La Provence» έκανε ένα εκτενές αφιέρωμα για τους οργανωμένους οπαδούς των δύο ομάδων και τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρούν εδώ και 34 χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, φιλοξενεί ένα δισέλιδο, στο οποίο υπάρχουν φωτογραφίες από κοινές συναντήσεις των δύο πλευρών σε γήπεδα, ενώ αναφέρεται και στην ιστορία της αδελφοποίησης των οπαδών των δύο ομάδων.

Αποθέωσε Αλμέιδα ο Γκατούζο: «Είναι πολεμιστής, με την ΑΕΚ πρέπει να μπούμε με το μαχαίρι στα δόντια» (vid)
EUROPA LEAGUE

15:53 - 25.10.2023

Αποθέωσε Αλμέιδα ο Γκατούζο: «Είναι πολεμιστής, με την ΑΕΚ πρέπει να μπούμε με το μαχαίρι στα δόντια» (vid)

Ο Τζενάρο Γκατούζο μίλησε για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, τονίζοντας τις δυσκολίες του αγώνα, αλλά και γενικότερα του ομίλου, ενώ παράλληλα ο Ιταλός τεχνικός της Μαρσέιγ φρόντισε να αποθεώσει τον Ματίας Αλμέιδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Βελοντρόμ» θα είναι κατάμεστο, καθώς έχει ανακοινωθεί sold out, ενώ βροντερό παρών θα δώσουν και οι φίλοι της Ένωσης, οι οποίοι έχουν πάρει 4.000 εισιτήρια.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες αφιέρωμα της «La Provence»: