Αναλαμβάνει προσωρινά την Μαρσέιγ ο Αμπορντοναντό μετά την παραίτηση του Μαρθελίνο

Μαρθελίνο

i

©intime

Αναλαμβάνει προσωρινά την Μαρσέιγ ο Αμπορντοναντό μετά την παραίτηση του Μαρθελίνο

Κώστας Τόπας 12:55 - 20.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:22 - 14.08.2024

Ο Ζακ Αμπορντοναντό θα αναλάβει χρέη υπηρεσιακού προπονητή στην Μαρσέιγ, μετά την παραίτηση του Μαρθελίνο.

Μετά την ανακοινωθείσα αποχώρηση του Μαρθελίνο, η Μαρσέιγ αποφάσισε να αναθέσει τη διαχείριση της ομάδας στον Ζακ Αμπορντοναντό. Ο πρώην κεντρικός αμυντικός, που ήταν μέρος του επιτελείου, ορίζεται ως προσωρινός προπονητής και θα είναι στον πάγκο κόντρα στον Άγιαξ (21/09, 22:00) του Άμστερνταμ αυτή την Πέμπτη στο Europa League.

Ο Γάλλος που ξεκίνησε την καριέρα του στην Μαρσέιγ (1998-2001), θα βρίσκεται στον πάγκο των Μασσαλών όταν θα ταξιδέψει στο άντρο του Άγιαξ του Άμστερνταμ, αυτή την Πέμπτη στο Europa League. Ο Αμπορντοναντό θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας σε ένα ιδιαίτερα τεταμένο πλαίσιο. Το απόγευμα της Δευτέρας (18/09) πραγματοποιήθηκε εκρηκτική συνάντηση μεταξύ των ηγετών της Μαρσέιγ και των οπαδών. Το αξιοσημείωτο όλων είναι ότι έγιναν απειλητικές παρατηρήσεις προς τον Μαρθελίνο αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης.

Οι οπαδοί μάλιστα απαίτησαν με απειλές την παραίτηση του προέδρου, Πάμπλο Λονγκόρια -ο οποίος δεν αποκλείεται να το κάνει το προσεχές διάστημα- και ζήτησαν εξηγήσεις για τις πωλήσεις-αποδεσμεύσεις σημαντικών παικτών όπως των Παγιέ, Μανταντά και Γκεντουζί, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο σύλλογος χάνει την ταυτότητά του.