Ισοπαλία σοκ για τη Μαρσέιγ απέναντι στην τελευταία Ανζέ
i

©imago

Ισοπαλία σοκ για τη Μαρσέιγ απέναντι στην τελευταία Ανζέ

Δημήτρης Χούπης 23:45 - 04.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:45 - 04.10.2024

Ισοπαλία (1-1) σοκ έφερε η Μαρσέιγ με την τελευταία Ανζέ για την 7η αγωνιστική της Ligue 1, χάνοντας παράλληλα την ευκαιρία να φτάσει την Παρί Σεν Ζερμέν στην κορυφή.

Η Μαρσέιγ δεν κατάφερε να νικήσει για δεύτερο σερί παιχνίδι, φέρνοντας ισοπαλία σοκ 1-1 με την τελευταία Ανζέ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Στο πρώτο μέρος πιο πολύ... ξύλο παίχτηκε παρά ποδόσφαιρο. Οι δύο ομάδες είχαν ελάχιστες καλές ευκαιρίες, με τους Μασσαλούς να έχουν την κατοχή της μπάλας, αλλά και τις λίγες στιγμές που θα μπορούσαν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Κάπως έτσι οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια όντας ισόπαλοι.

Μάλιστα αμφότερες έμειναν με δέκα, αρχικά η Ανζέ λόγω της αποβολής του Ραολιζόα στο 26' και πέντε λεπτά μετά ο Μοπέ δέχτηκε δεύτερη κίτρινη και άφησε επίσης την ομάδα του με δέκα. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Μαρσέιγ άνοιξε το σκορ με τον Τζόναθαν Ρόου στο 51' με ένα ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή.

Παρόλα αυτά τρία λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Ελ Μελαλί με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Η ομάδα από τη Μασσαλία βρήκε κι άλλο γκολ με τον Γκαρσία, αλλά ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στη συνέχεια η Μαρσέιγ έβαλε στην περιοχή της την Ανζέ, αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ και το ματς έληξε ισόπαλο.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Η επόμενη αγωνιστική

Η βαθμολογία