Η Μαρσέιγ για την επίθεση στον Γκρόσο: «Μιά χούφτα αναίσθητοι χάλασαν ένα πάρτι»

Η Μαρσέιγ για την επίθεση στον Γκρόσο: «Μιά χούφτα αναίσθητοι χάλασαν ένα πάρτι»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:46 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:22 - 14.08.2024

Θέση για την επίθεση στον Φάμπιο Γκρόσο πήρε η Μαρσέιγ, η οποία καταδίκασε την επίθεση στον προπονητή της Λυών.

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Λυών δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, με την επίθεση στον προπονητή της δεύτερης, Φάμπιο Γκρόσο, να οδηγεί τον διαιτητή σε οριστική αναβολή. Η ομάδα της Μασσαλίας καταδίκασε την ενέργεια των χούλιγκανς, η οποία ως αποτέλεσμα είχε τη μη διεξαγωγή του αγώνα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μαρσέιγ:

«Η Μαρσέιγ εκφράζει τη λύπη της για τα απαράδεκτα επεισόδια που σημειώθηκαν σήμερα το απόγευμα γύρω από το στάδιο Βελοντρόμ εναντίον του πούλμαν της επαγγελματικής ομάδας της Λυών, καθώς και των πούλμαν που μετέφεραν οπαδούς της.

 Ο σύλλογος εύχεται ταχεία ανάρρωση στον προπονητή της Λυών, Φάμπιο Γκρόσο, και καταδικάζει έντονα αυτή τη βίαιη συμπεριφορά που δεν έχει θέση στον κόσμο του ποδοσφαίρου και στην κοινωνία. Λόγω μιας χούφτας αναίσθητων, το πάρτι που είχε προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα χάλασε και στέρησε από 65.000 οπαδούς την παρακολούθηση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

Αυτά ανέφερε η Λυών στην πρώτη της ανακοίνωση μετά την επίθεση στον Γκρόσο: «Κάθε χρόνο συμβαίνουν αυτά στη Μασσαλία»
LIGUE 1

23:32 - 29.10.2023

Αυτά ανέφερε η Λυών στην πρώτη της ανακοίνωση μετά την επίθεση στον Γκρόσο: «Κάθε χρόνο συμβαίνουν αυτά στη Μασσαλία»

Οργισμένη ήταν η ανακοίνωση της Λυών για την επίθεση που δέχθηκε το πούλμαν της, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Φάμπιο Γκρόσο, υποστηρίζοντας πως αυτά γίνονται συνέχεια στη Μασσαλία.

Ο σύλλογος συμμορφώνεται με την απόφαση που έλαβε η Professional Football League και παραμένει στη διάθεσή της ώστε η συνάντηση που ήταν προγραμματισμένη για αυτήν την Κυριακή 29 Οκτωβρίου να πραγματοποιηθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα και υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στο Vélodrome».