Η σύζυγος του Γκεντουζί έτρεψε σε φυγή τους κλέφτες που εισέβαλαν στο σπίτι τους! (vid)
i

© instagram rfskmae

Η σύζυγος του Γκεντουζί έτρεψε σε φυγή τους κλέφτες που εισέβαλαν στο σπίτι τους! (vid)

Κώστας Τόπας 13:29 - 04.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:29 - 14.08.2024

Την ώρα που ο Ματέο Γκεντουζί αγωνιζόταν στο φιλικό της Μαρσέιγ με την Λεβερκούζεν, το σπίτι του παραβιαζόταν από διαρρήκτες! Η σύντροφος του όμως κατάφερε να τρομάξει τους εγκληματίες οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή έχοντας προλάβει να κλέψουν ένα ρολόι αξίας 200 χιλιάδων ευρώ.

Δεν σταματούν τα επεισόδια διαρρήξεων σε σπίτι ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα στη Γαλλία. Πριν από μερικές διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, όταν μαζί με τη σύντροφό του, Αλέσια Ελεφάντε, ήταν μέσα. «Εζησα στιγμές τρόμου», δήλωσε ο τερματοφύλακας της Παρί, ο οποίος αναγνώρισε ότι οι δράστες ανάγκασαν την γυναίκα του να παραδώσει ό,τι είχε αξία.

Αυτή τη φορά κλέφτες επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι του χαφ της Μαρσέιγ, Ματέο Γκεντουζί το βράδυ της Τετάρτης (02/08), τη στιγμή που ο νεαρός χαφ αγωνιζόταν με την ομάδα του σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Λεβερκούζεν. 

Μάλιστα, η σύζυγός του ήταν εκείνη η οποία κατάφερε να τρομάξει τους κλέφτες που είχαν μπει κρυφά στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του Γάλλου παίκτη στη Μασσαλία, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Le Parisien».

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαχειρίστηκαν διάφορα γαλλικά Μέσα ενημέρωσης, η σύντροφος του Γκεντουζί ειδοποίησε γρήγορα τη χωροφυλακή και τις άλλες αρχές αφού συνειδητοποίησε ότι υπήρχε κάποιος μέσα στο δωμάτιό τους. 

Οι εγκληματίες κατάφεραν να κλέψουν ένα ρολόι αξίας 200 χιλιάδων ευρώ, προτού τραπούν σε φυγή.