Κι επίσημα τέλος ο Μαρθελίνο από την Μαρσέιγ: «Εξωαθλητικοί λόγοι τον οδήγησαν στην παραίτηση»

Μαρθελίνο

i

Μαρθελίνο/©Intime

Κι επίσημα τέλος ο Μαρθελίνο από την Μαρσέιγ: «Εξωαθλητικοί λόγοι τον οδήγησαν στην παραίτηση»

Κώστας Τόπας 15:40 - 20.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:22 - 14.08.2024

Με ανακοίνωσή της, η Μαρσέιγ επισημοποίησε την αποχώρηση του Μαρθελίνο και του επιτελείου του από την τεχνική ηγεσία.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Μαρσέιγ, γνωστοποίησε κι επίσημα το «τέλος» του Μαρθελίνο, ο οποίος αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία των Μασσαλών μετά από δύο μήνες. 

«Σε συνέχεια του δελτίου τύπου που δημοσιεύτηκε χθες το απόγευμα σχετικά με τη διευθυντική ομάδα, η διοίκηση της Μαρσέιγ θεωρεί ότι τα γεγονότα της 18ης Σεπτεμβρίου δεν επιτρέπουν στον Μαρθελίνο και το τεχνικό του επιτελείο να ασκήσουν τη δουλειά τους υπό καλές συνθήκες για τις οποίες προσλήφθηκαν. 

Αυτή η θλιβερή κατάσταση, κάνουν τον Μαρθελίνο και το επιτελείο του να μην συνεχίσουν την αποστολή τους στην ομάδα Δεδομένου του πλαισίου, ολόκληρος ο σύλλογος είναι εξαιρετικά απογοητευμένος που πρέπει να αντιμετωπίσει την αποχώρηση προπονητή και τεχνικού επιτελείου, που έφτασε στη Μασσαλία μόλις στις 23 Ιουνίου και είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στον σύλλογο, για εξωαθλητικούς λόγους», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της γαλλικής ομάδας.

Ο Μαρθελίνο αφήνει την Μαρσέιγ, μετά από μόλις επτά παιχνίδια στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου με δύο νίκες σε πέντε αγωνιστικές στη Ligue 1. Μετά την αποχώρηση του 58χρονου Ισπανού, η Μαρσέιγ αποφάσισε να αναθέσει τη διαχείριση της ομάδας στον Ζακ Αμπορντοναντό. Ο πρώην κεντρικός αμυντικός, που ήταν μέρος του επιτελείου, ορίστηκε ως προσωρινός προπονητής και θα είναι στον πάγκο κόντρα στον Άγιαξ (21/09, 22:00) για το Europa League.

Παράλληλα, οι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας στους ομίλους του Europa League, πήγαν στο αεροδρόμιο προκειμένου να «ντοπάρουν» τους παίκτες ενόψει του αγώνα με τον «Αίαντα».