Το συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο της «Equipe» για την επίθεση στον προπονητή της Λυών: «Αηδία και ντροπή» (vid)

Το συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο της «Equipe»

Το συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο της «Equipe» για την επίθεση στον προπονητή της Λυών: «Αηδία και ντροπή» (vid)

Κώστας Τόπας 13:49 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:21 - 14.08.2024

Η γαλλική εφημερίδα χρησιμοποίησε στο πρωτοσέλιδό της, την εικόνα του Φάμπιο Γκρόσο με το πρόσωπό του γεμάτο αίματα, αφού χτυπήθηκε από ένα μπουκάλι που εκτόξευσαν οι οπαδοί της Μαρσέιγ, στο λεωφορείο της αποστολής της Λυών.

Η «Equipe» είναι στην τάση στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού κυκλοφόρησε την εφημερίδα της αυτή τη Δευτέρα (30/10) με ένα συγκλονιστικό εξώφυλλο που παρουσιάζει τα επαίσχυντα γεγονότα που συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής (29/10) πριν από το ντέρμπι της Μαρσέιγ με τη Λυών.

Η γαλλική εφημερίδα χρησιμοποίησε τη φωτογραφία του Φάμπιο Γκρόσο και το πρόσωπό του αιμόφυρτο αφού χτυπήθηκε από γυάλινο μπουκάλι σε επίθεση των ultras της Μαρσέιγ

«Αηδία και ντροπή» είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της «Equipe», ο οποίος εξηγεί ότι «ο Φάμπιο Γκρόσο τραυματίστηκε στο πρόσωπο χθες και έπρεπε να συνέλθει στο γήπεδο Βελοντρόμ. Η επίθεση προκάλεσε την αναβολή της αγώνα και βύθισε το γαλλικό ποδόσφαιρο σε νέα αναταραχή».

Τελικά και ευτυχώς αποφασίστηκε ομόφωνα η διακοπή της αναμέτρησης των δύο ομάδων για όλα όσα έγιναν. Και τα βίντεο έδειχναν πώς ο Γκρόσο ήταν ακόμη ζαλισμένος και έπρεπε να τον βοηθήσουν δύο άτομα για να μην πέσει στο έδαφος. Μια ομάδα περίπου εκατό οπαδών επιτέθηκε στο λεωφορείο της αποστολής των Λιονέ, με αποτέλεσμα αρκετοί παίκτες αλλά και ο τεχνικός της ομάδας, να τραυματιστούν. 

Μέσα σε αυτό το χάος, και ο Φαϊζάλ βίωσε ένα οδυνηρό βράδυ. Συνηθισμένος να οδηγεί τους οπαδούς της Λυών σε αγώνες σε όλη τη Γαλλία, ο οδηγός του λεωφορείου εξιστόρησε τα γεγονότα, λέγοντας πως οι οπαδοί της Μαρσέιγ έμοιαζαν σαν να πηγαίνουν σε πόλεμο.

🔴Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Η Sportal Sunday Live εκτάκτως μαζί σας και την Δευτέρα, καθώς η αθλητική δράση σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ κορυφώνεται. ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στην ΟPAP Arena και ΟΦΗ - Ολυμπιακός στο Γεντί Κουλέ ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στη Super League, ενώ το τρίτο φετινό μπασκετικό ντέρμπι «αιωνίων» διεξάγεται στο ΣΕΦ. Όλο το ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις με τους Κώστα Τσίλη, Μάνο Τσαλγατίδη, Διονύση Βερβελέ, Αχιλλέα Μαυροδόντη και Ηλία Λαλιώτη. Παρουσιάζουν οι Βασίλης Μοιρώτσος και Παύλος Κουστέρης, με τη συνδρομή της δημοσιογραφικής ομάδας του Sportal.

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!