Ο Ομπαμεγιάνγκ δεν προπονήθηκε και δύσκολα θα προλάβει το ματς με την ΑΕΚ

Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ

i

©Intime

Ο Ομπαμεγιάνγκ δεν προπονήθηκε και δύσκολα θα προλάβει το ματς με την ΑΕΚ

Κώστας Τόπας 13:59 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:08 - 14.08.2024

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγάνγκ δεν προπονήθηκε στην τελευταία προπόνηση της Μαρσέιγ, επί γαλλικού εδάφους κι έτσι η συμμετοχή του κόντρα στην ΑΕΚ την Πέμπτη (09/11, 22:00). θεωρείται αμφίβολη. Εκτός και ο 28χρονος μέσος Βαλεντίν Ρονζιέ.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί το βράδυ της Πέμπτης (09/11, 22:00) την Μαρσέιγ για την 4η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου του Europa League. Ενόψει της αναμέτρησης, οι φίλαθλοι της Ένωσης θέλουν να ανταποδώσουν την φιλοξενία που δέχθηκαν στη Γαλλία στήνοντας ένα μεγάλο πάρτι στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και συγκεκριμένα στην τελευταία προπόνηση της Μαρσέιγ, η οποία έγινε επί γαλλικού εδάφους,  ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ δεν έλαβε μέρος. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «La Provence» σε δημοσίευμά της, ο λόγος μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστός, αλλά δύσκολα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Εκτός από τον Ομπαμεγιάνγκ, εκτός μάχης για το ματς στην «OPAP Arena» είναι και ο 28χρονος μέσος Βαλεντίν Ρονζιέ, ο οποίος τραυματίστηκε στο αριστερό του γόνατο στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τη Λιλ κι ο Τζενάρο Γκατούζο δεν θα τον έχει στη διάθεσή του για το δεύτερο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

ΑΕΚ - Μαρσεϊγ 1-1: Η ρεβάνς του 2-0 στη Μασσαλία και η τιμωρία της «Ένωσης»
CHAMPIONS LEAGUE

13:25 - 08.11.2023

ΑΕΚ - Μαρσεϊγ 1-1: Η ρεβάνς του 2-0 στη Μασσαλία και η τιμωρία της «Ένωσης»

Σε λίγες ώρες η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει την Μαρσέιγ στην ΟΠΑΠ Arena για το Europa League και το Sportal γυρίζει τον χρόνο 34 χρόνια πίσω, στο 1989, για να σας θυμίσει την αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών και κυρίως τον αγώνα ρεβάνς στο παλιό και ιστορικό πλέον στάδιο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Ρονζιέ θα περάσει τις επόμενες ημέρες την πόρτα του χειρουργείου και σύμφωνα με την Equipe, αναμένεται να απουσιάσει για αρκετές εβδομάδες, ενώ είναι πιθανό να μείνει μακριά από τα γήπεδα μέχρι το τέλος του 2023.