Οπαδοί της Μαρσέιγ έφυγαν από το γήπεδο και έτρεχαν να γυρίσουν όταν η ομάδα τους ισοφάρισε (vids)

Οπαδοί της Μαρσέιγ έφυγαν από το γήπεδο και έτρεχαν να γυρίσουν όταν η ομάδα τους ισοφάρισε (vids)

Κώστας Τόπας 10:42 - 02.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:11 - 14.08.2024

Οπαδοί της Μαρσέιγ που αποχώρησαν από το γήπεδο πριν από τη λήξη του προημιτελικού με την Ανσί στο Κύπελλο Γαλλίας, έσπευσαν να επιστρέψουν στις κερκίδες μόλις αντιλήφθηκαν το γκολ της ισοφάρισης.

Η πορεία της Μαρσέιγ στο Coupe de France ολοκληρώθηκε με τον πιο άδοξο τρόπο, αφού η ομώνυμη ομάδα από την μικρή πόλη Ανεσί κατάφερε να γράψει ιστορία παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά (2-2, 6-7 στα πέναλτι).

Αρκετοί ήταν οι οπαδοί της Μαρσέιγ, οι οποίοι παρακολουθώντας την εξέλιξη του αγώνα αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το γήπεδο πριν από τη λήξη του αγώνα. Ωστόσο, στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο 18χρονος Φρανσουά Μουγκ, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα, κατάφερε να σκοράρει για τους Μασσαλούς και να στείλει το παιχνίδι στα πέναλτι.

Μετά το γκολ της ισοφάρισης, οι φίλοι της Μαρσέιγ που είχαν αποχωρήσει νωρίτερα από το γήπεδο, αντιλήφθηκαν ότι η ομάδα τους έφερε ξανά το ματς στα ίσα και τότε έτρεξαν ξανά πίσω για να πάρουν ξανά θέση στις κερκίδες, όπως φαίνεται από το παρακάτω βίντεο που κυκλοφόρησε στα socia media.