Πλήγμα στη Μαρσέιγ με Σαρ - Ταλαιπωρείται από ίωση και είναι αμφίβολος με τον Παναθηναϊκό

Ο Σαρ με τον Μάγκνουσον.

i

©intime

Πλήγμα στη Μαρσέιγ με Σαρ - Ταλαιπωρείται από ίωση και είναι αμφίβολος με τον Παναθηναϊκό

Γιώργος Σακελλαρίου 18:39 - 15.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:14 - 14.08.2024

Ο Ισμαϊλα Σαρ έχει ίωση και όλα δείχνουν ότι δεν θα ξεκινήσει κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Πρόβλημα στη Μαρσέιγ λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ισμαϊλα Σαρ, βασικός εξτρέμ της Μαρσέιγ, ο οποίος ήταν στο αρχικό σχήμα στη Λεωφόρο, ταλαιπωρείται από ίωση και σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στον αγώνα.

Ο 25χρονος Σενεγαλέζος στο πρώτο παιχνίδι αγωνίστηκε στο δεξί φτερό, είναι ιδιαίτερα γρήγορος και ήταν από τους πλέον δραστήριους της ομάδας του. Στη θέση του αναμένεται να παίξει ο Εντιαγέ και ο Βιτίνια να πάρει θέση βασικού. Στα χαφ τη θέση του τιμωρημένου Κοντογκμπιά, θα πάρει εκτός απρόπτου, ο Γκεντουζί.

Για τη Μαρσέιγ να τονίσουμε ότι ένας αποκλεισμός θα κοστίσει πολλά. Ένα club που δαπάνησε 67 εκατομμύρια ευρώ στις μεταγραφές και ετοιμάζεται να ξοδέψει κι άλλα, η συμμετοχή στους ομίλους του Champions League σχετίζεται και με το οικονομικό.

Μόνο η συμμετοχή στα Play Offs αποφέρει 5 εκατομμύρια ευρώ σε μία ομάδα. Χρήματα που δεν θα λύσουν το πρόβλημα της Μαρσέιγ, αλλά θα της επιτρέψει να μειώσει το άνοιγμα στον προϋπολογισμό της.

Ωστόσο, η νίκη του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι του «Απόστολος Νικολαΐδης» και κυρίως η εμφάνιση των Μασσαλών, προκαλούν αμφιβολίες για τη ρεβάνς του Βελοντρόμ. Η διοίκηση αποφάσισε να δώσει έξτρα κίνητρα στους παίκτες, για να αποκλείσουν τους «πράσινους».

Ο Αράο είπε «όχι» σε άλλη ελληνική ομάδα κι έρχεται άμεσα στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό - Το δέλεαρ της Ευρώπης
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:43 - 15.08.2023

Ο Αράο είπε «όχι» σε άλλη ελληνική ομάδα κι έρχεται άμεσα στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό - Το δέλεαρ της Ευρώπης

Ο Γουίλιαμ Αράο φέρεται να είχε και δεύτερη πρόταση από την Ελλάδα, αλλά επέλεξε τον Παναθηναϊκό. Για τον οποίο πείστηκε από τη σίγουρη συμμετοχή στο Europa League και τις πρόσφατες νίκες στα προκριματικά.

Οι Γάλλοι ρεπόρτερ αναφέρουν πως ο πρόεδρος της ΟΜ, ο Πάμπλο Λονγκόρια, έταξε πριμ στους ποδοσφαιριστές, εάν εξασφαλίσουν την πρόκριση. Το ποσό δεν αποκαλύφθηκε, αλλά για τα δεδομένα του γαλλικού ποδοσφαίρου είναι ασυνήθιστη ενέργεια.

Συγχρόνως, η απόφαση του Λονγκόρια να πριμοδοτήσει την πρόκριση, καταδεικνύει την ανασφάλεια που επικρατεί στη Μαρσέιγ. Επαφίεται στον Παναθηναϊκό, λοιπόν, να εκμεταλλευτεί την πίεση που θα επικρατεί στο Βελοντρόμ.