Έφυγε «σφαίρα» στα αποδυτήρια ο Γιοβάνοβιτς εμφανώς συγκινημένος

Ιβάν Γιοβάνοβιτς

i

© Intime

Έφυγε «σφαίρα» στα αποδυτήρια ο Γιοβάνοβιτς εμφανώς συγκινημένος

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 01:13 - 16.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:14 - 14.08.2024

Μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μλαντένοβιτς η οποία χάρισε την πρόκριση στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής του «τριφυλλιού» έφυγε αμέσως για τα αποδυτήρια εμφανώς συγκινημένος.

Ο... αλύγιστος Παναθηναϊκός πήρε τεράστια πρόκριση μέσα στη Μασσαλία και «πέταξε» για τα play offs!

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί να αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες καθ΄ όλη τη διάρκεια του 90λέπτου, ωστόσο η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φώτη Ιωαννίδη στις καθυστερήσεις «σόκαρε» τη Μαρσέιγ κι έστειλε το ματς στην παράταση (2-1).

Το αποφασισμένο «τριφύλλι» κυνήγησε το γκολ της ισοφάρισης στο έξτρα ημίωρο, ωστόσο η αναμέτρηση οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί, το «stop» του Μπρινιόλι στον μοιραίο Γκεντουζί και το τελευταίο πέναλτι του Μλαντένοβιτς έκριναν την αναμέτρηση και οι «πράσινοι» πήραν την πολυπόθητη πρόκριση!

Το αξιοσημείωτο μετά τη λήξη της «ρώσικης ρουλέτας» δεν ήταν οι ξέφρενοι κι αναμενόμενοι πανηγυρισμοί των «πρασίνων», αλλά η αντίδραση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός έφυγε «σφαίρα» για τα αποδυτήρια εμφανώς συγκινημένος, με σκοπό να αποφορτιστεί. 

Η έκβαση του ματς και η πίεση που δημιουργήθηκε στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού μετά το ισχυρό προβάδισμα της Μαρσέιγ ήταν μεγάλη κι όπως αποδείχθηκε, ο Σέρβος τεχνικός ήθελε να ηρεμήσει από όλη αυτήν την κατάσταση και να αφαιρέσει το κομμάτι της πίεσης από πάνω του.