Η στιγμή που «πάγωσε» το «Βελοντρόμ» (vid)

Η στιγμή που «πάγωσε» το «Βελοντρόμ» (vid)

Βασίλης Μοιρώτσος 10:57 - 16.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:13 - 14.08.2024

Ο Φώτης Ιωαννίδης ευστοχεί από την «άσπρη βούλα» στις καθυστερήσεις του ματς με την Μαρσέιγ κάνοντας το 2-1 και στο «Βελοντρόμ» επικρατεί απόλυτη σιωπή. Η κάμερα του Sportal κατέγραψε τη στιγμή.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε το βράδυ της Τρίτης (15/8) την Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» στη ρεβάνς του 1-0 στη Λεωφόρο στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League. Οι Μασσαλοί με δύο γκολ του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ (2', 45+1') βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 2-0 λίγα δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα του Μάικλ Όλιβερ και ήταν μία ανάσα από την πρόκριση. 

Ο Παναθηναϊκός, ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία λέξη. Οι «πράσινοι» στο 90+7΄κέρδισαν πέναλτι και ο Φώτης Ιωαννίδης ανέλαβε την εκτέλεση. Ο Έλληνας επιθετικός όντας απόλυτα ψύχραιμος, έστειλε τη μπάλα στο γάμα της αντίπαλης εστίας και οδήγησε το ματς στην παράταση. 

Οι Μασσαλοί που είχαν γεμίσει τις εξέδρες του «Βελοντρόμ» και μέχρι εκείνη την ώρα πανηγύριζαν μετά την εύστοχη εκτέλεση του πέναλτι από τον Ιωαννίδη «πάγωσαν» και στο γήπεδο επικράτησε η απόλυτη σιωπή. Η κάμερα του Sportal ήταν εκεί και κατέγραψε αυτή τη στιγμή!