Η Φλουμινένσε δίνει το όνομα του Μαρσέλο στο γήπεδο της

Μαρσέλο

i

Μαρσέλο/©Intime

Η Φλουμινένσε δίνει το όνομα του Μαρσέλο στο γήπεδο της

Κώστας Τόπας 12:47 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:47 - 03.09.2024

Για να τιμήσει τον Μαρσέλο, η Φλουμινένσε αποφάσισε να δώσει το όνομα του άλλοτε αμυντικού του Ολυμπιακού στο γήπεδό της.

Η Φλουμινένσε, ο προπονητικός σύλλογος του θρυλικού παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέλο, αποφάσισε να του αποτίσει φόρο τιμής μετονομάζοντας το στάδιο «Xerém», τον χώρο όπου ξεκίνησε ο ίδιος ο Βραζιλιάνος την ποδοσφαιρική του καριέρα, με το όνομά του.

Αυτό ανακοινώθηκε μέσω των επίσημων καναλιών της στα social media, με μια δήλωση στην οποία η αγάπη και ο σεβασμός που τρέφει η Βραζιλία για τον Μαρσέλο, ο οποίος επέστρεψε στη Φλουμινένσε τον Φεβρουάριο του 2023 μετά από μισό χρόνο στον Ολυμπιακό.

Τρομερή παραδοχή Μαρσέλο: «Το 3-2 του Κριστιάνο επί της Μπάγερν δεν έπρεπε να μετρήσει, ήταν οφσάιντ» (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

14:54 - 05.04.2024

Τρομερή παραδοχή Μαρσέλο: «Το 3-2 του Κριστιάνο επί της Μπάγερν δεν έπρεπε να μετρήσει, ήταν οφσάιντ» (vid)

Ο άλλοτε αστέρας του Ολυμπιακού, Μαρσέλο παραδέχθηκε ότι ένα από τα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο εναντίον της Μπάγερν στο Champions League τη σεζόν 2016/17 δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς ο Πορτογάλος ήταν οφσάιντ.

«Το αγόρι που άφησε το Xerém για να κατακτήσει τον κόσμο και επέστρεψε για να κατακτήσει την Αμερική με τη Φλουμινένσε θα τιμηθεί στον τόπο όπου έκανε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο. 

Σε μια τελετή που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Πέμπτη (05/09), το στάδιο Vale das Laranjeiras θα λέγεται Marcelo Vieira Stadium», αναφέρεται στην ανακοίνωση από τον βραζιλιάνικο σύλλογο.

Ο Μαρσέλο αποτέλεσε χρυσή σελίδα στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης. Επειτα από ένα πέρασμα από τη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ο 35χρονος Βραζιλιάνος αστέρας επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Φλουμινένσε. Εκεί που ήδη έχει κατακτήσει ένα Copa Libertadores κ ένα Sudamericana.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!