Μαρσέλο: Ο Βραζιλιάνος «μάγος» και το ρεκόρ με τη φανέλα του Ολυμπιακού (pic & vids)
i

Μαρσέλο/ ©Intime

Μαρσέλο: Ο Βραζιλιάνος «μάγος» και το ρεκόρ με τη φανέλα του Ολυμπιακού (pic & vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:17 - 16.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:07 - 20.08.2024

Ο Μαρσέλο ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο με τα δύο υπέροχα γκολ που πέτυχε. Έγραψε ιστορία ο Βραζιλιάνος.

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για τον Μαρσέλο από την ώρα που ήρθε στην Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ήταν και με το ένα πόδι εκτός Πειραιά το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με δημοσιεύματα. 

Στη μίνι προετοιμασία που πραγματοποίησαν οι «ερυθρόλευκοι» στην Ισπανία λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων για το Μουντιάλ ο Μαρσέλο έδειξε πως βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά του. Ο Μίτσελ έδωσε για πρώτη φορά φανέλα βασικού στον 34χρονο σταρ στο ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Χθες ήταν η «παρθενική» εμφάνιση του Μαρσέλο στην αρχική ενδεκάδα από τότε που φόρεσε τα «ερυθρόλευκα». Ο Βραζιλιάνος αμυντικός δικαίωσε πλήρως τον Ισπανό κόουτς για την επιλογή να τον ξεκινήσει στον αγώνα με τους Περιστεριώτες. 

Δύο γκολ, το ένα καλύτερο από το άλλο, πέτυχε ο πρώην σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης στην επικράτηση του Ολυμπιακού με σκορ 4-1 κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Μαρσέλο συνέβαλε τα μέγιστα στο να φθάσει η ομάδα του Μίτσελ στην ευρεία αυτή νίκη και να πάρει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο 34χρονος σταρ φυσικά γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους των Πειραιωτών που βρέθηκαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» χθες το βράδυ. Ο Μαρσέλο με τα δύο γκολ που σημείωσε έκανε και προσωπικό ρεκόρ. Μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά δεν το είχε καταφέρει τα 15 χρόνια που φορούσε τη φανέλα της «Βασίλισσας». 

Στην έκτη του συμμετοχή με τα «ερυθρόλευκα» ο Μαρσέλο έγραψε ιστορία. Βρήκε δίχτυα δύο φορές στο ίδιο ενενηντάλεπτο. 'Ήταν και τα πρώτα του με την ομάδα του Πειραιά. Γούρικη ήταν για τον Βραζιλιάνο σταρ η πρώτη του φορά στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, αφού πέτυχε κάτι που δεν είχε καταφέρει ποτέ στην καριέρα του!