Απίστευτο: Τρεις «κόκκινοι διάβολοι» σε ένα καλοκαίρι στην Ελλάδα!

Ο Σορετίρε, ο Μαρσιάλ και ο Πελίστρι

i

© Sportal

Απίστευτο: Τρεις «κόκκινοι διάβολοι» σε ένα καλοκαίρι στην Ελλάδα!

Γιώργος Σακελλαρίου 15:11 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:12 - 19.09.2024

Στο ελληνικό πρωτάθλημα δίπλα στους Πελίστρι, Σορετίρε που ήρθαν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έρχεται να προστεθεί και ο Αντονί Μαρσιάλ.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα έχουμε ανάγκη να δούμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Η Stoiximan Super League τα δύο τελευταία χρόνια έχει τεράστια αγωνία, όσον αφορά τον πρωταθλητή και ασφαλώς όσο περισσότερη ποιότητα προστίθεται, τόσο πιο ελκυστικό γίνεται το προϊόν.

Η μεταγραφή του Αντονί Μαρσιάλ είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος στις 5 του ερχόμενου Δεκεμβρίου θα κλείσει τα 29 του χρόνια, επέλεξε την ΑΕΚ και την Ελλάδα, ενώ ήταν ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα μπορούσε ως ελεύθερος να βρει μία οποιαδήποτε μικρομεσαία ομάδα στην Premier League ή στην πατρίδα του.

Δεν είναι και μικρό πράγμα να έρχεται στα 29 του ένας διεθνής Γάλλος επιθετικός στην Ελλάδα. Η Ένωση θα έχει στις τάξεις της παίκτη που έχει φορέσει 30 φορές τη φανέλα της πατρίδας του και σημείωσε δύο γκολ. Τριάντα φορές. Όχι ένα και δύο ματς στα χασομέρια.

Το εκπληκτικό, ωστόσο, είναι ότι ο Μαρσιάλ γίνεται ο τρίτος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έρχεται σε ελληνικό σύλλογο σε λίγους μήνες, στη θερινή μεταγραφική περίοδο! Αν μη τι άλλο, είναι εντυπωσιακό. Μόνο ο Ολυμπιακός δεν έφερε φέτος από τους μεγάλους παίκτη από τη Γιουνάιτεντ.

Η μεταγραφάρα του Μαρσιάλ και η αστεία ατάκα «στην Ελλάδα θα κάνει πλάκα»

Η μεταγραφάρα του Μαρσιάλ και η αστεία ατάκα «στην Ελλάδα θα κάνει πλάκα»

Ο Αντονί Μαρσιάλ καλείται ν’ αναγεννηθεί στην ΑΕΚ. Έχει το ταλέντο, την ποιότητα, το κίνητρο, αλλά θα πρέπει να ιδρώσει για να ξαναμπεί στον χάρτη των κορυφαίων και να μην θεωρείται... καμένο χαρτί.

Ο Σορετίρε

Την αρχή έκανε ο Σόλα Σορετίρε στις 30 Ιουλίου. Ο 20χρονος (2/2/04) μεσοεπιθετικός στην πρώτη ομάδα των «κόκκινων διαβόλων» είχε 5 συμμετοχές και 61 λεπτά συνολικά. Αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια στην Premier League, σε ένα στο Champions League κι ακόμα ένα στο Europa League.

Σ' ένα παιχνίδι με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ συνυπήρξαν Μαρσιάλ και Σορετίρε

Στον ΠΑΟΚ έχει τρεις συμμετοχές έως τώρα, μία βασικός και οι Θεσσαλονικείς εκτιμούν ότι ο νεαρός Άγγλος μεσοεπιθετικός θα είναι η μεγάλη έκπληξη στο πρωτάθλημα. Ο Σορετίρε στη δεύτερη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε 71 αγώνες με 32 γκολ και 20 ασίστ, ενώ στα πιο μικρά τμήματα της Ακαδημίας μέτρησε επίσης περισσότερα από 50 ματς.

Τσακώθηκαν στην Αγγλία, τα... βρήκαν στην Ισπανία και τώρα Μαρσιάλ και Λαμέλα ανταμώνουν ξανά στην ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:11 - 18.09.2024

Τσακώθηκαν στην Αγγλία, τα... βρήκαν στην Ισπανία και τώρα Μαρσιάλ και Λαμέλα ανταμώνουν ξανά στην ΑΕΚ

Ο Μαρσιάλ φτάνει το βράδυ στην Αθήνα για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την Ένωση και θα συναντήσει και πάλι στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια τον Λαμέλα, με τον οποίο έχει... παρελθόν

Ο Πελίστρι

Στις 21 Αυγούστου ακολούθησε ο Πελίστρι. Ο διεθνής (28 ματς και 2 γκολ) Ουρουγουανός εξτρέμ μέτρησε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 25 αγώνες και 2 ασίστ. Συνολικά είχε 611 λεπτά. Τα 13 από τα 25 ματς ήταν στην Premier League, τα 3 στο Champions League, ενώ είχε και 3 παιχνίδια στο Europa League.

Ο 22χρονος (20/12/01) Πελίστρι πριν έρθει, μάλιστα, στον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε 31 λεπτά στον τελικό του Community Shield με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Μαρσιάλ

Ο τρίτος της… παρέας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Αντονί Μαρσιάλ γεννήθηκε στις 5/12/98. Ο 28χρονος Γάλλος φορ ασφαλώς και δεν συγκρίνεται με τους Πελίστρι και Σορετίρε. Η διαδρομή του ήταν απείρως μεγαλύτερη και στους «κόκκινους διαβόλους» μέτρησε 317 συμμετοχές, 90 γκολ και 47 ασίστ!

Μαρσιάλ και Πελίστρι ήταν μαζί στο γήπεδο με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ σε 9 αγώνες και συνολικά 133 λεπτά

Ο Μαρσιάλ με το αγγλικό μεγαθήριο είχε 209 παιχνίδια, 63 γκολ και 27 ασίστ στην Premier League. Στο Champions League σε φάση ομίλων είχε 40 ματς, 6 γκολ και 5 ασίστ και στο Europa League είχε 26 ματς, 7 γκολ και 2 ασίστ. Πλούσια καριέρα στους «κόκκινους διαβόλους», με την οποία πανηγύρισε ένα Europa League, δύο Κύπελλα Αγγλία, ένα Σούπερ Καπ, δύο Λιγκ Καπ. Κατέκτησε επίσης κι ένα Nations League.