Τσακώθηκαν στην Αγγλία, τα... βρήκαν στην Ισπανία και τώρα Μαρσιάλ και Λαμέλα ανταμώνουν ξανά στην ΑΕΚ

Μαρσιάλ και Λαμέλα - Φωτ. IMAGO

i

Αντονί Μαρσιάλ και Έρικ Λαμέλα

Τσακώθηκαν στην Αγγλία, τα... βρήκαν στην Ισπανία και τώρα Μαρσιάλ και Λαμέλα ανταμώνουν ξανά στην ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 08:11 - 18.09.2024 / Ανανεώθηκε: 08:25 - 18.09.2024

Ο Μαρσιάλ φτάνει το βράδυ στην Αθήνα για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την Ένωση και θα συναντήσει και πάλι στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια τον Λαμέλα, με τον οποίο έχει... παρελθόν

Είχε πολλά να σκεφτεί και να ζυγίσει ο Αντονί Μαρσιάλ, μέχρι να πει το "ναι" στην πρόκληση της ΑΕΚ και να φτιάξει βαλίτσες για να πετάξει απόψε το βράδυ για την Αθήνα. Αν μέσα από αυτή την διαδικασία της απόφασης, ο Γάλλος σούπερ σταρ αναζήτησε πληροφορίες για την Ένωση, τότε σίγουρα θα έψαξε το τηλέφωνο του Έρικ Λαμέλα. Οι δυο τους βλέπετε, έχουν κοινό παρελθόν.

Η σχέση τους μάλιστα, ξεκίνησε στραβά και ανάποδα. Σ' ένα ματς της Πρέμιερ Λιγκ στο μακρινό 2021 στο Ολντ Τράφορντ, ο Μαρσιάλ ως παίκτης της Γιουνάιτεντ, είχε μια αψιμαχία με τον Λαμέλα της Τότεναμ σε μια στατική φάση. Κατέληξε σε κτύπημα του Γάλλου φορ στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό αλλά και αποβολή του παίκτη της Μάντσεστερ.

Μόνο λίγους μήνες μετά, η ποδοσφαιρική μοίρα έβγαλε τους δρόμους και του Μαρσιάλ αλλά και του Λαμέλα, στα αποδυτήρια του Σαντσέθ Πινθχουάν. Αμφότεροι πήραν μεταγραφή στην Σεβίλλη με την μορφή δανεισμού. Υπήρξαν συμπαίκτες για μισή σεζόν. Και αυτό διότι ο Λαμέλα "ρίζωσε" στην Σεβίλλη, ενώ ο Μαρσιάλ το καλοκαίρι του 2022 επέστρεψε ξανά στο Ολντ Τράφορντ και το Μάντσεστερ.

Τώρα όμως, οι δρόμοι τους και πάλι θα συναντηθούν. Αυτή την φορά στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ. Με τον Λαμέλα, όπως είχε συμβεί και στην Σεβίλλη, να έχει προηγηθεί και να υποδέχεται τον Μαρσιάλ στα αποδυτήρια της Ένωσης. Και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα βοηθήσει τον Γάλλο επιθετικό στην προσαρμογή του στην Αθήνα.