My name is Bond: Ο ξάδερφος του Μάριου Ηλιόπουλου προαναγγέλλει τη «βόμβα» Μαρσιάλ στην ΑΕΚ μέσω... 007 (vid)
i

© Imago

My name is Bond: Ο ξάδερφος του Μάριου Ηλιόπουλου προαναγγέλλει τη «βόμβα» Μαρσιάλ στην ΑΕΚ μέσω... 007 (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:51 - 17.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:51 - 17.09.2024

Τι σχέση έχει ο James Bond με τον Αντονί Μαρσιάλ και την άφιξή του στην ΑΕΚ; Δείτε τι έκανε ο ξάδερφος του Μάριου Ηλιόπουλου, Αντώνης και θα καταλάβετε.

Είναι αρκετή μια... μυστηριώδης ανάρτηση στο Facebook από ένα συγγενικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ για να μας κάνει να σιγουρευτούμε για μια μεταγραφή; Στην προκειμένη περίπτωση και όσον αφορά το θέμα της ΑΕΚ και του Αντονί Μαρσιάλ, είναι ικανή να ρίξει περισσότερο... λάδι στη φωτιά. Σε μια φωτιά που από χθες το βράδυ... βγάζει μπόλικο καπνό.

Αρχικά ήταν ο δημοσιογράφος Ματέο Μορέτο ο οποίος έριξε τη... βόμβα. Αναφέροντας στο Twitter χθες λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ ότι υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ της ΑΕΚ και του Γάλλου ποδοσφαιριστή.

Απόλαυση: Τα 90 γκολ του Αντονί Μαρσιάλ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ένα βίντεο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:56 - 17.09.2024

Απόλαυση: Τα 90 γκολ του Αντονί Μαρσιάλ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ένα βίντεο

Ο Αντονί Μαρσιάλ προβάρει τη φανέλα της ΑΕΚ και φέρνει μαζί του στιγμές μαγείας. Δείτε το απολαυστικό βίντεο 13 λεπτών με τα 90 γκολ που πέτυχε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Λίγη ώρα αργότερα τη... σκυτάλη πήρε το γαλλικό Footmercato, το οποίο παρουσίασε τη συμφωνία ανάμεσα στον Γάλλο επιθετικό και την «Ένωση» τελειωμένη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Γάλλων, το συμβόλαιο που περιμένει τον Μαρσιάλ στην Αθήνα, είναι διάρκειας τριών χρόνων, με ετήσιες απολαβές στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Και σήμερα ήταν η σειρά του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος με δικό του «τιτίβισμα» αναφέρει είναι θέμα ωρών να οριστικοποιηθεί η συμφωνία, ενώ επισημαίνει πως οι συζητήσεις του 28χρονου επιθετικού με τη Φλαμένγκο οδηγήθηκαν σε ναυάγιο.

Η ανάρτηση Ηλιόπουλου με... James Bond και Coming Soon

Όλες αυτές τις ώρες και παρά το γεγονός πως στο εξωτερικό υπάρχει σιγουριά για την έλευση του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ, από την ΠΑΕ δε λένε το παραμικρό. Κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει. Πριν από λίγη ώρα, όμως, ένα αινιγματικό βίντεο που ανέβασε ο ξάδερφος του Μάριου Ηλιόπουλου, Αντώνης, στο facebook επί της ουσίας προαναγγέλλει τη μεγάλη μεταγραφή.

Με... κάλυψη, αλλά για όσους γνωρίζουν από... James Bond καταλαβαίνουν τι εννοεί. Αρκεί μια απλή γνώση των... πολεμικών τεχνών. Και μιας απλής μετάφρασης. Το όνομα του Μαρσιάλ γράφεται στα γαλλικά «Martial». Τι σημαίνει η λέξη martial; «Πολεμικό». Και τι σχέση μπορεί να έχει όλο αυτό με τον James Bond που πόσταρε ο Αντώνης Ηλιόπουλος;

Το γεγονός ότι ο πράκτορας 007 όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα ήταν ο πραγματικός πρωτοπόρος του MMA, δηλαδή του... Mixed Martial Arts όπως ονομάζεται η πολεμική τέχνη, την οποία συναντάμε σε όλες τις ταινίες με τον James Bond. Αν μη τι άλλο... πολύ μπροστά η σκέψη του Αντώνη Ηλιόπουλου, άκρως αινιγματικό το ποστάρισμά του που συνοδεύεται από τη λεζάντα «Coming Soon»... Πιστεύει κανείς πως εννοεί κάτι άλλο από την έλευση του Αντονί Μαρσιάλ;

Δείτε την ανάρτηση: