Οι 3+1 καλύτερες στιγμές του Μαρσιάλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vids)

Αντονί Μαρσιάλ - Φωτ. IMAGO

Οι 3+1 καλύτερες στιγμές του Μαρσιάλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vids)

Κώστας Τόπας 09:58 - 18.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:58 - 18.09.2024

Ο Αντονί Μαρσιάλ ετοιμάζεται να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα», καθώς η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το μεγάλο «μπαμ» με την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού, ο οποίος διέπρεψε στα γήπεδα της Premier League με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Αντονί Μαρσιάλ ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος έπειτα από μια σπουδαία καριέρα στα γήπεδα της Premier League, με τα χρώματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι ετήσιες απολαβές του Γάλλου επιθετικού, μαζί με τα μπόνους, θα ξεπεράσουν τα τρία εκατομμύρια ευρώ και θα φτάσουν στα 3,5. Κάτι που προφανώς κάνει τον Μαρσιάλ, τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ΑΕΚ. Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως σε βάθος τριετίας, το κόστος θα φτάσει περίπου στα 10,5 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτός είναι ο Αντονί Μαρσιάλ: Η μεταγραφή ρεκόρ στη Γιουνάιτεντ, οι έπαινοι από Σερ Άλεξ και Ανρί και η ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:46 - 18.09.2024

Αυτός είναι ο Αντονί Μαρσιάλ: Η μεταγραφή ρεκόρ στη Γιουνάιτεντ, οι έπαινοι από Σερ Άλεξ και Ανρί και η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ κατάφερε να πυροδοτήσει τη βόμβα με τον Αντονί Μαρσιάλ, ο οποίος αναμένεται το βράδυ της Τετάρτης (18/09) στο «Ελ. Βενιζέλος» για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους» και να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία της Ένωσης.

Το εντυπωσιακό ντεμπούτο κόντρα στη Λίβερπουλ

Το ντεμπούτο του Μαρσιάλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έγινε ως αλλαγή εναντίον της Λίβερπουλ τον Σεπτέμβριο του 2015, κοντά στην έναρξη της δεύτερης σεζόν του Λουί φαν Χααλ ως επικεφαλής των «κόκκινων διαβόλων». Ο Γάλλος συστήθηκε στο κοινό του «Ολντ Τράφορντ» με ένα εκπληκτικό γκολ για να δώσει τη νίκη με 3-1 απέναντι στους πιο μεγάλους αντιπάλους της Γιουνάιτεντ.

Το νικητήριο γκολ στο Κύπελλο Αγγλίας

Η Γιουνάιτεντ κέρδισε το Κύπελλο Αγγλίας στα τέλη του 2015/16 και αυτός ο θρίαμβος οφείλει πολλά στην καθοριστική καθυστερημένη συμβολή του Μαρσιάλ στον ημιτελικό.

Η αναμέτρηση με την Έβερτον ήταν στο 1-1, με τον Νταβίντ ντε Χέα να έχει ήδη αποκρούσει το πέναλτι του Ρομέλου Λουκάκου για να κρατήσει τη Γιουνάιτεντ ζωντανή, καθώς τα 90 λεπτά πλησίαζαν προς το τέλος τους. Αλλά ο Μαρσιάλ έκανε ένα ήρεμο τελείωμα για να στείλει τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ στα ουράνια στο Γουέμπλεϊ, κερδίζοντας μια δραματική νίκη. Τον επόμενο μήνα, η Γιουνάιτεντ κέρδισε με 2-1 την Κρίσταλ Πάλας για να σηκώσει το περίφημο τρόπαιο.

Το πρώτο χατ-τρικ της Γιουνάιτεντ στη μετά «Φέργκι» εποχή

Η Γιουνάιτεντ δεν είχε δει παίκτη της να σημειώνει χατ-τρικ από τότε που ο Ρόμπιν φαν Πέρσι το κάνει εναντίον της Άστον Βίλα τον Μάιο του 2013. Κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ τον Ιούνιο του 2020, ο Μαρσιάλ σημείωσε και τα τρία γκολ της Γιουνάιτεντ στη νίκη με 3-0 επί της ομάδας του Κρις Γουάιλντερ.

Εκείνη τη σεζόν, ο Μαρσιάλ σημείωσε 23 γκολ και έβαλε άλλα 12 σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς απολάμβανε την πιο παραγωγική του σεζόν ως παίκτης της Γιουνάιτεντ.

Η συμβολή του σε μία ιστορική βραδιά της Γιουνάιτεντ

Ο Μαρσιάλ συνέβαλε τα μέγιστα στην ιστορική νίκη της Γιουνάιτεντ με 9-0 επί της Σαουθάμπτον τον Φεβρουάριο του 2021, σκοράροντας δύο φορές και μοιράζοντας μια ασίστ. Εκείνο το βράδυ, ο Γάλλος επιθετικός έδειξε την «δίψα» του να βρει δίχτυα.

Αυτή η νίκη ήταν η μεγαλύτερη στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ιστορία της Premier League και η συμμετοχή του Μαρσιάλ έπαιξε τον ρόλο του σε αυτή την περίφημη βραδιά των «κόκκινων διαβόλων».