Απόλαυση: Τα 90 γκολ του Αντονί Μαρσιάλ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ένα βίντεο

Φωτ. IMAGO

Απόλαυση: Τα 90 γκολ του Αντονί Μαρσιάλ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ένα βίντεο

Νεφέλη Μπισμπίκη 10:56 - 17.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:57 - 17.09.2024

Ο Αντονί Μαρσιάλ προβάρει τη φανέλα της ΑΕΚ και φέρνει μαζί του στιγμές μαγείας. Δείτε το απολαυστικό βίντεο 13 λεπτών με τα 90 γκολ που πέτυχε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από χθες το βράδυ, λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον Βόλο, οι φίλοι της ομάδας... ξέχασαν το συγκεκριμένο παιχνίδι. Γιατί; Γιατί «έσκασε» το θέμα του Άντονι Μαρσιάλ. Και όλοι κινούνται στους ρυθμούς μιας μεγάλης μεταγραφής που βρίσκεται προ των πυλών της Ένωσης.

Αρχικά ήταν ο δημοσιογράφος Ματέο Μορέτο ο οποίος έριξε τη... βόμβα. Αναφέροντας στο Twitter χθες λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ ότι υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ της ΑΕΚ και του Γάλλου ποδοσφαιριστή.

Πότε ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Μαρσιάλ;
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:56 - 17.09.2024

Πότε ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Μαρσιάλ;

Η ΑΕΚ εντυπωσιάζει άλλη μία φορά με τον Αντονί Μαρσιάλ στην εκπνοή των μεταγραφών. Ο ταλαντούχος Γάλλος επιθετικός θα συνεχίσει στην καριέρα του στην Ελλάδα, ερχόμενος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την οποία όμως έχουμε να τον δούμε από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Λίγη ώρα αργότερα τη... σκυτάλη πήρε το γαλλικό Footmercato, το οποίο παρουσίασε τη συμφωνία ανάμεσα στον Γάλλο επιθετικό και την «Ένωση» τελειωμένη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Γάλλων, το συμβόλαιο που περιμένει τον Μαρσιάλ στην Αθήνα, είναι διάρκειας τριών χρόνων, με ετήσιες απολαβές στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Και σήμερα είναι η σειρά του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος με δικό του «τιτίβισμα» αναφέρει είναι θέμα ωρών να οριστικοποιηθεί η συμφωνία, ενώ επισημαίνει πως οι συζητήσεις του 28χρονου επιθετικού με τη Φλαμένγκο οδηγήθηκαν σε ναυάγιο.

Τι κάνει η πλευρά ΑΕΚ; Δεν επιβεβαιώνει έως τώρα το παραμικρό, όπως και δεν έχει διαψεύσει όπως έχει κάνει σε ανάλογες περιπτώσεις. Και δείχνει με τη στάση της πως υπάρχει... φωτιά πίσω από τον καπνό.

Μέχρι να μάθουμε τι θα συμβεί οριστικά με τον Μαρσιάλ, απολαύστε ένα βίντεο 13 λεπτών με τα 90 γκολ του Γάλλου μεσοεπιθετικού με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία αγωνίστηκε για εννιά χρόνια.