Το σημερινό πρόγραμμα του Μαρσιάλ

Το σημερινό πρόγραμμα του Μαρσιάλ

Κώστας Τσίλης 09:09 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:12 - 19.09.2024

Ο Γάλλος σταρ μετά την χθεσινή αποθεωτική υποδοχή από τους οπαδούς της ΑΕΚ και το δείπνο με τον Μάριο Ηλιόπουλο, έχει να κάνει πολλά... διαδικαστικά

Ο Αντονί Μαρσιάλ πέρασε χθες την πρώτη του νύχτα στην πόλη στην οποία βάσει συμβολαίου που θα υπογράψει, θα είναι το σπίτι του για τα επόμενα τρία χρόνια. Ήταν ένα βράδυ το οποίο δεδομένα ο Γάλλος σταρ δεν θα ξεχάσει ποτέ. Άλλωστε ανάλογη υποδοχή και εκδηλώσεις λατρείας, σαν αυτές των οπαδών της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο, δεν έχει ξαναζήσει.

Η μεταγραφάρα του Μαρσιάλ και η αστεία ατάκα «στην Ελλάδα θα κάνει πλάκα»

Η μεταγραφάρα του Μαρσιάλ και η αστεία ατάκα «στην Ελλάδα θα κάνει πλάκα»

Ο Αντονί Μαρσιάλ καλείται ν’ αναγεννηθεί στην ΑΕΚ. Έχει το ταλέντο, την ποιότητα, το κίνητρο, αλλά θα πρέπει να ιδρώσει για να ξαναμπεί στον χάρτη των κορυφαίων και να μην θεωρείται... καμένο χαρτί.

Ο Μαρσιάλ "προσγειώθηκε" στην Αθήνα, αποθεώθηκε από τον κόσμο και στη συνέχεια δείπνησε μαζί με τον Μάριο Ηλιόπουλο και ανθρώπους της ΑΕΚ. Και πλέον "γεμάτος" απ' όλο αυτό που έζησε, αλλά και ξεκούραστος, θα μπει στη σημερινή μέρα στην οποία έχει ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα. Θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά.

Ανάλογο με το πως θα κυλήσει ο χρόνος γι' αυτόν τον κύκλο των διαδικαστικών, θα εξαρτηθεί και το πως θα κυλήσει η συνέχεια της μέρας. Αν προλάβει ο Μαρσιάλ, μετά τις εξετάσεις και τα εργομετρικά, θα πάει στη Νέα Φιλαδέλφεια για ξενάγηση στο γήπεδο, τις απαραίτητες φωτογραφίες αλλά και τις τελευταίες διευθετήσεις για να υπογράψει το συμβόλαιο του και να ανακοινωθεί και επισήμως από την ΑΕΚ.

Επιθυμία και της ΑΕΚ και του Μαρσιάλ είναι να ολοκληρωθούν όλα αυτά μέσα στην μέρα. Προκειμένου από αύριο να πιάσει δουλειά στις προπονήσεις. Όμως είναι πιθανό να μην το επιτρέψει ο χρόνος και δεν χρειάζεται τίποτα να γίνει βιαστικά. Επομένως σ' αυτή την περίπτωση, το κομμάτι των επίσημων ανακοινώσεων θα πάει για την Παρασκευή.