Μαρτίν Ντεμικέλις: «Κερδίστε το Παγκόσμιο Κύπελλο και έλα εδώ»
i

Οταμέντι/©Twitter

Μαρτίν Ντεμικέλις: «Κερδίστε το Παγκόσμιο Κύπελλο και έλα εδώ»

Ανδρέας Σερεβέτας • 10:58 - 13.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:11 - 20.08.2024

Ο προπονητής της Ρίβερ Πλέιτ ζήτησε από τον Οταμέντι να γυρίσει στην ομάδα της καρδιάς του.

Ο Μαρτίν Ντεμικέλις ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ρίβερ Πλέιτ στις 16 Νοεμβρίου. Χθες ζήτησε από τον Οταμέντι να γίνει παίκτης της ομάδας από την Αργεντινή μόλις ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την εθνική στο Κατάρ. 

Ο Ντεμικέλις είπε μεταξύ άλλων: ««Ξέρω ότι είσαι από το Ρίβερ. Θέλω να γίνεις παγκόσμιος πρωταθλητής και να έρθεις να αποσυρθείς στο Ρίβερ για να σε τιμήσει όλο το ποδόσφαιρο της Αργεντινής. Ο Οταμέντι είναι 34 ετών και εξακολουθεί να παραμένει ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Το δείχνει συνεχώς». 

Ο Οταμέντι αποκάλυψε τον λόγο που οι Αργεντινοί πανηγύρισαν μπροστά στους Ολλανδούς
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

10:28 - 10.12.2022

Ο Οταμέντι αποκάλυψε τον λόγο που οι Αργεντινοί πανηγύρισαν μπροστά στους Ολλανδούς

Ο Νικολάς Οταμέντι αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο εκείνος και μερικοί συμπαίκτες του πανηγύρισαν μπροστά στους Ολλανδούς, μετά την πρόκρισή τους στους «4» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Οταμέντι, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Μπενφίκα μέχρι τον Ιούνιο του 2023, έχει εκφράσει δημόσια στο παρελθόν την ίδια επιθυμία. Δεν κατάφερε να αγωνιστεί με την Ρίβερ Πλέιτ και προφανώς είναι ο ιδανικός επόμενος σταθμός για να ολοκληρώσει την επιτυχημένη καριέρα του. Αντιθέτως ο Ντεμικέλις ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ρίβερ Πλέιτ και την τελείωσε στη Μάλαγα. Κατέκτησε 11 τίτλους με την φανέλα της Μπάγερν το διάστημα των επτά χρόνων που ήταν στην ομάδα του Μονάχου.