Τι δεν άρεσε στον Μαρτίνεθ και δε θέλει να δει στη Γερμανία

Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

© Intime

Τι δεν άρεσε στον Μαρτίνεθ και δε θέλει να δει στη Γερμανία

Διονύσης Βερβελές 09:23 - 28.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:42 - 14.08.2024

Αυτά που ζήτησε ο Ισπανός από τους παίκτες του να διορθώσουν την Πέμπτη…

Απέναντι στον Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός ναι μεν πήρε τη νίκη, αλλά δεν είχε την εικόνα που θα ήθελε να δει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης και μάλιστα μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις Εθνικές ομάδες, όμως, από την άλλη υπήρχαν στοιχεία που δεν του άρεσαν στο παιχνίδι.

Στοιχεία τα οποία τόνισε στους παίκτες του τόσο μετά το ματς στο Καραϊσκάκη, όσο όμως και στην προπόνηση της Δευτέρας στο Ρέντη. Ο Ισπανός τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Θεωρεί πως δεν έπαιξε ο Ολυμπιακός ομαδικά σε αυτό το κομμάτι, γι’ αυτό και ο Παναιτωλικός είχε περισσότερες στιγμές απ' αυτές που θα έπρεπε να του αναλογούν μέσα στο Καραϊσκάκη. Χωρίς τις κλασσικές ευκαιρίες, αλλά με εύκολη κυκλοφορία μπάλας. Ο Μαρτίνεθ δε θέλησε να μιλήσει συγκεκριμένα, αλλά αναφέρθηκε γενικά στην ανασταλτική λειτουργία των «ερυθρόλευκων», από τους παίκτες που ήταν στην επίθεση μέχρι και την αμυντική γραμμή.

Μιλώντας για τα όσα είδε στο ματς με την ομάδα του Αγρινίου, τόνισε πως σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να υπάρχει η ίδια εικόνα στη Γερμανία κόντρα στη Φράιμπουργκ. Ο αντίπαλος την Πέμπτη θα είναι αρκετά πιο δυνατός από τον Παναιτωλικό και τα λάθη δεν πρόκειται να αφήσει ασυγχώρητα. Γι’ αυτό και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλησε να τονίσει τα όσα στραβά είδε στο Καραϊσκάκη με τον Παναιτωλικό, έτσι ώστε να αποφευχθούν στην αναμέτρηση με τη Φράιμπουργκ.

Ο ΠΣΑΠΠ βράβευσε την πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Παντείου Πανεπιστημίου για μετάδοση αγώνα σε τυφλούς (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:03 - 27.11.2023

Ο ΠΣΑΠΠ βράβευσε την πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Παντείου Πανεπιστημίου για μετάδοση αγώνα σε τυφλούς (vid)

Την υπέροχη πρωτοβουλία της μετάδοσης αγώνας σε τυφλούς, που πραγματοποιείται από την ΠΑΕ Ολυμπιακός σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο, βράβευσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών.

Αυτό που τόνισε συγκεκριμένα ο Ισπανός κόουτς στους παίκτες του, ήταν πως περιμένει μεγαλύτερη συμμετοχή στο αμυντικό κομμάτι από τους ποδοσφαιριστές που είναι στο κέντρο. Απέναντι στον Παναιτωλικό θεωρεί πως οι μέσοι δε βοήθησαν όσο θα έπρεπε και αυτό αν συμβεί και με τη Φράιμπουργκ, τότε τα πράγματα στη Γερμανία θα είναι δύσκολα. Ίσως γι’ αυτό και σκέφτεται και σχήμα με τρεις είτε στα χαφ είτε στην άμυνα.