Μαρτίνεθ: «Είναι μία μεγάλη εμφάνιση, η ομάδα προοδεύει συνεχώς»

Μαρτίνεθ: «Είναι μία μεγάλη εμφάνιση, η ομάδα προοδεύει συνεχώς»

Άγγελος Φραγκισκάτος 00:55 - 10.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:06 - 14.08.2024

Για την ήττα του Ολυμπιακού από τη Γουέστ Χαμ αλλά και για την εικόνα της ομάδας, μίλησε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, στην κάμερα της Cosmote TV.

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός στο Λονδίνο από τη Γουέστ Χαμ, αποτέλεσμα που τον διατήρησε στην 3η θέση του πρώτου ομίλου στο Europa League. 

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε στη κάμερα της Cosmote TV για την ήττα από τα «σφυριά», ενώ αναφέρθηκε και στην αγωνιστική κατάσταση της ομάδας.  

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός: 

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα παιχνίδι ισορροπημένο. Θέλαμε και οι δύο να νικήσουμε. Ο αντίπαλος κατάφερε να σκοράρει, εμείς όχι. Είχαμε ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε. Μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι αλλά είμαστε και πληγωμένοι». 

Για την εικόνα της ομάδας: «Ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι κοιτάει στα μάτια κάθε αντίπαλο. Αντιμετωπίσαμε διαφορετικά τη Γουέστ Χαμ. Με μεγάλη ταπεινότητα ο Ολυμπιακός έψαξε το μεγάλο διπλό. Είναι μία μεγάλη εμφάνιση. Πιστέψαμε σε αυτή τη νίκη ή έστω την ισοπαλία». 

Η τεράστια ευκαιρία του Ολυμπιακού με το δοκάρι του Καμαρά - Απείλησε και ο Ροντινέι (vid)
EUROPA LEAGUE

00:09 - 10.11.2023

Η τεράστια ευκαιρία του Ολυμπιακού με το δοκάρι του Καμαρά - Απείλησε και ο Ροντινέι (vid)

Ο Ολυμπιακός είχε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει τη Γουέστ Χαμ όμως η κεφαλιά του Καμαρά σταμάτησε στο δοκάρι. Λίγο αργότερα ο Ροντινέι απείλησε ξανά όμως το σουτ του ήταν άστοχο.

Για την τρίτη θέση: «Αυτή τη στιγμή κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Όταν έρθει η στιγμή θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον αντίπαλό μας. Είμαι σίγουρος ότι θα ανταμειφθούμε, γιατί η ομάδα προοδεύει συνεχώς».