Μαρτίνεθ: «Ιστορικά με τον ΠΑΣ είναι δύσκολο παιχνίδι, έχουμε τραυματίες παίκτες»

Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

©intime

Μαρτίνεθ: «Ιστορικά με τον ΠΑΣ είναι δύσκολο παιχνίδι, έχουμε τραυματίες παίκτες»

Sportal newsroom 20:17 - 29.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:07 - 14.08.2024

Μιλώντας στα κανάλι της NOVA ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και για τους τραυματίες που έχει η ομάδα.

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή (1/10) για την έβδομη αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο που έχουν στο πρωτάθλημα, προερχόμενοι από τη νίκη επί του Άρη. Από την άλλη η ομάδα των Ιωαννίνων γνώρισε την ήττα με 2-3 από τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες. 

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μίλησε στα κανάλια της NOVA και σχολίασε το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, λέγοντας πως ιστορικά είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ενώ τόνισε πως η ομάδα έχει προετοιμαστεί για το κλίμα και τα πολλά συνεχόμενα ταξίδια. Παράλληλα ανέφερε πως υπάρχουν τραυματίες, αλλά κυρίως αυτό που επικρατεί στον Ολυμπιακό είναι η κούραση. Γι' αυτό, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μεγάλο ρόστερ. 

Υπενθυμίζεται ότι Ολυμπιακός την περασμένη χρονιά είχε αφήσει στα Ιωάννινα δύο βαθμούς, αφού είχε έρθει ισόπαλος 2-2 με τον ΠΑΣ. Τότε οι «ερυθρόλευκοι» αν και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-0, στο τέλος ο ΠΑΣ έφερε το παιχνίδι στα ίσα και πήρε τον έναν βαθμό. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Ξέρουμε πως ιστορικά είναι ένα παιχνίδι δύσκολο. Ελπίζουμε να ανακάμψουμε σύντομα γιατί είναι παίκτες που έχουν πολλά συνεχόμενα στα πόδια και έχουμε κάποιες ώρες ακόμα για να δούμε πόσους παίκτες θα έχουμε διαθέσιμους. Έχουμε προετοιμαστεί για το κλίμα και τα ταξίδια».

Για τους τραυματίες: «Έχουμε κάποιους παίκτες που είναι τραυματίες. Κυρίως παίκτες με κούραση. Αλλά για αυτό έχουμε μεγάλο ρόστερ».