Μαρτίνεθ: «Κρατάω το ξεκίνημα, τους καινούργιους παίκτες αλλά και ότι πρέπει να δουλέψουμε»
i

© Intime

Μαρτίνεθ: «Κρατάω το ξεκίνημα, τους καινούργιους παίκτες αλλά και ότι πρέπει να δουλέψουμε»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:41 - 21.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:06 - 14.08.2024

Μιλώντας μετά το Ολυμπιακός - Πανσερραϊκός, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αναφέρθηκε στο τι σκοπεύει να κρατήσει από το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής.

Ο Ολυμπιακός ζορίστηκε αλλά νίκησε στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, επικρατώντας του Πανσερραϊκού με σκορ 2-0. Mιλώντας μετά το παιχνίδι, ο προπονητής των Πειραιωτών, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, στάθηκε στο τι κρατάει από το ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνεθ:

Για το παιχνίδι: «Θέλω να συγχαρώ όλη την ομάδα για την προσπάθεια. Είναι πολύ σημαντικό ότι ξεκινήσαμε με νίκη, σίγουρα θα θέλαμε εδώ τον κόσμο μας, αλλά είναι πάντα σημαντική η νίκη. Ναι, πιστεύω ότι επηρέασε η αποβολή αλλά θα προτιμούσα το 1-0 από την αποβολή στο 2’. Σημαντικό ότι καταφέραμε να κερδίσουμε και να βάλουμε στο παιχνίδι μας παίκτες με μόλις μια εβδομάδα προπονήσεων, αλλά και ότι κλείνουμε μια σημαντική εβδομάδα με νίκη»

Για το τι κρατάει από το ματς: «Ότι μας λείπει η τελευταία μπαλιά και το τελείωμα των φάσεων. Είναι κρίμα που έχουμε τον έλεγχο απέναντι σε μια ομάδα που αμύνθηκε καλά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Κρατάω επίσης το ξεκίνημα και τους πολλούς καινούργιους παίκτες, αλλά και ότι πρέπει να δουλέψουμε πολύ».

Για το ντεμπούτο του Σκάρπα: «Πολύ καλή η συμπεριφορά του Σκάρπα σήμερα, είναι αρκετά βελτιωμένη η τοποθέτησή του όπως και αρκετών παικτών. Δεν μου αρέσει να μιλάω για μεμονωμένους παίκτες».