Μαρτίνεθ: «Με το που έρχεται κάποιος εδώ καταλαβαίνει πως το DNA του Ολυμπιακού είναι αυτό του νικητή»

Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Μαρίνα Τσαλή

i

© Intime

Μαρτίνεθ: «Με το που έρχεται κάποιος εδώ καταλαβαίνει πως το DNA του Ολυμπιακού είναι αυτό του νικητή»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:00 - 27.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:17 - 14.08.2024

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος δήλωσε έτοιμος για τη θητεία του στους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός βαδίζει στην εποχή Μαρτίνεθ και οι Πειραιώτες παρουσίασαν το μεσημέρι της Τρίτης τον νέο προπονητή της ομάδας. Ο Ισπανός μιλώντας στα ΜΜΕ τόνισε πως με το που μπει κάποιος στο προπονητικό κέντρο και τα γραφεία της ομάδας, καταλαβαίνει ότι ο σύλλογος έχει DNA νικητή. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνεθ:

«Ευχαριστώ πολύ που ήρθατε εδώ. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Μαρινάκη και την οικογένειά του. Με το που μπαίνει κάποιος στο προπονητικό κέντρο και στα γραφεία καταλαβαίνει πως το DNA του Ολυμπιακού είναι αυτό του νικητή. Ευχαριστώ πολύ και τον Αντόνιο για την ευκαιρία που μου δίνει. Να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερους τίτλους. Εγώ και η ομάδα μου αισθανόμαστε πολύ φιλόδοξοι. Είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μας και αυτό αποτελεί κίνητρο. Βρισκόμαστε εδώ γεμάτοι με φιλοδοξία. Θέλουμε να δουλέψουμε ομαδικά και να δώσουμε ώθηση για να πάμε ψηλότερα. Για αυτό όταν μας προσκάλεσαν δεν είχαμε καμία αμφιβολία. Είμαι γεμάτος όρεξη να ξεκινήσω και να κάνω την ομάδα αυτή που θέλουν όλοι να είναι».

Μαρινάκης: «Ότι φτιάχνουμε στο Καραϊσκάκης το κάνουμε μόνοι μας - Περιφέρεια και δημόσιο δεν έχουν δώσει ούτε ευρώ»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:51 - 27.06.2023

Μαρινάκης: «Ότι φτιάχνουμε στο Καραϊσκάκης το κάνουμε μόνοι μας - Περιφέρεια και δημόσιο δεν έχουν δώσει ούτε ευρώ»

Κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε τον λόγο και μίλησε για το αν υπάρχουν σχέδια για το «Γ. Καραϊσκάκης».

Για την πρόκληση που έχει μπροστά του:

«Ο λόγος για τον οποίο πείστηκα ήταν αυτός. Είχαμε πληροφορηθεί για την ανάγκη του συλλόγου να συνεχίσει να προσθέτει επιτυχίες. Πιστεύαμε ότι μπορούμε εγώ και οι συνεργάτες μου. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα καταφέρει να αντεπεξέλθει στο DNA του συλλόγου».

Το μήνυμα του εν όψει νέας σεζόν:

«Αυτό που θέλω από τους ποδοσφαιριστές είναι να βγάλει ο καθένας τον καλύτερο του εαυτό. Πρέπει να μοιράζονται την ίδια νοοτροπία και να βελτιώνονται καθημερινά, ώστε να αντιμετωπίζουν αντιπάλους στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Να παίζουμε για τη νίκη, κάτω υπό οποιεσδήποτε συνθήκες».

Μαρινάκης: «Έχουμε δει πολλά σε αυτή τη χώρα - Κάθε χρόνο εμείς συνεισφέρουμε στο κράτος κι αυτοί το αρμέγουν»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:31 - 27.06.2023

Μαρινάκης: «Έχουμε δει πολλά σε αυτή τη χώρα - Κάθε χρόνο εμείς συνεισφέρουμε στο κράτος κι αυτοί το αρμέγουν»

Κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, τον λόγο πήρε κι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μίλησε για τις επιθέσεις δέχεται.

Για τις αναχωρήσεις και τις αφίξεις παικτών:

«Το νούμερο ποδοσφαιριστών που θέλουμε να δουλέψουμε δεν μπορούμε να σας το δώσουμε. Εκτιμούμε και αξιολογούμε τους ποδοσφαιριστές. Είναι σημαντική η επαφή με τον άλλον. Όταν έρθει η στιγμή θα πάρουμε τις αποφάσεις μας».

Για το ρόστερ και τις ακαδημίες: 

«Για όλους γίνεται μια νέα αρχή. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα με μέλλον και συνέχεια. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε οτιδήποτε έχουμε στη διάθεσή μας. Αν έχετε μελετήσει την πορεία μου, οι ποδοσφαιριστές που δούλεψα ανέβασαν το επίπεδο τους. Ειδικά αυτοί που ήθελαν να βοηθήσουν την ομάδα. Επιμένω πως με πολύ δουλειά και συνεχόμενη όρεξη για βελτίωση, αυτό είναι το κλειδί. Οι διοργανώσεις που θα πάρουμε μέρος χρειάζονται διαφορετικά πράγματα. Σαν ομάδα θα πρέπει να δώσουμε την απάντηση»