Μαρτίνς: «Έχω αυτοπεποίθηση, έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή»

Ζέλσον Μαρτίνς

i

©intime

Μαρτίνς: «Έχω αυτοπεποίθηση, έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή»

Sportal newsroom 23:02 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:02 - 17.08.2024

Ο πρωταγωνιστής της νίκης του Ολυμπιακού, Ζέλσον Μαρτίνς, τόνισε ότι είναι έχει αυτοπεποίθηση και σχολίασε ότι έχει την εμπιστοσύνη του Μεντιλίμπαρ.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό έχοντας τον Ζέλσον Μαρτίνς σε... τρελά κέφια. Ο Πορτογάλος εξτρέμ ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του Πειραιά, βγάζοντας μάλιστα τις ασίστ στα γκολ των Ροντινέι και Μασούρα.

Μετά το ματς ο ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων» μίλησε για την κατάστασή του τονίζοντας ότι έχει αυτοπεποίθηση, αφού έχει και την εμπιστοσύνη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Αναλυτικά όσα είπε:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Για το ματς: «Ήταν καλή η αίσθηση που μας το παιχνίδι, νικήσαμε στην πρεμιέρα. Καταφέραμε να πάρουμε νίκη εκτός έδρας σ' ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο».

Για το αν αισθάνεται τόσο καλά, όσο φαίνεται: «Ναι, νιώθω καλά, έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή, έχω αυτοπεποίθηση και είμαι καλά. Μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα καλύτερα από σήμερα».

Τι ζητάει ο Μεντιλίμπαρ από εκείνον: «Να βγαίνω ψηλά, να έχω αυτοπεποίθηση, να δημιουργώ ευκαιρίες για γκολ και ασίστ. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε φέτος, να βάζουμε πολλά γκολ».