Έχασε την αίσθηση του χρόνου ο Μασούρας: «Τι είστε πρωινή εκπομπή;» (vid)

Γιώργος Μασούρας

i

PrtScr

Έχασε την αίσθηση του χρόνου ο Μασούρας: «Τι είστε πρωινή εκπομπή;» (vid)

Sportal newsroom 09:43 - 30.05.2024

Ο Γιώργος Μασούρας κλήθηκε να δώσει συνέντευξη κατά διάρκεια της φιέστας του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Conference League, χάνοντας την αίσθηση του χρόνου.

Ο Ολυμπιακός ζει το όνειρο έχοντας κατακτήσει το Conference League και όσα ακολούθησαν εντός και εκτός γηπέδου θα μείνουν βαθιά χαραγμένα στη μνήμη όλων!

Ο Γιώργος Μασούρας ήταν συναισθηματικά φορτισμένος στις δηλώσεις του για την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό, με τον Έλληνα άσο να αναφέρει πως ήταν σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το τρόπαιο.

Μάλιστα ο 30χρονος μεσοεπιθετικός δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνηση του, με τον ίδιο να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο την ώρα που σημειώθηκε το «χρυσό» γκολ από τον Ελ Κααμπί.

«Εχω χάσει τα λόγια μου. Ο κόσμος είναι φανταστικός. Δεν ξέρω, ήμουν σίγουρος ότι θα το πάρουμε και στο τέλος τα καταφέραμε. Δεν έχω προλάβει να σκεφτώ τίποτα, είναι απίστευτο. Το ονειρευόμουν, αλλά δεν πίστευα ότι θα το κατακτήσω και πραγματικά θέλω λίγο χρόνο», ανέφερε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα ο Μασούρας, ο οποίος όταν κατευθύνθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στη φιέστα, έχασε την αίσθηση του χρόνου.

«Πρωινή εκπομπή έχει τώρα; Εντάξει νομίζω ότι δεν έχουμε συνειδητοποιήσει αυτό που έχει γίνει. Θα το απολαύσουμε όσο μπορούμε, εδώ με τον κόσμο. Είναι τρομερό. Δεν έχω ξαναδεί κάτι αντίστοιχο και ούτε νομίζω ότι έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο. Εγινε χαμός, είμαστε χαρούμενοι όλοι, τους κάναμε υπερήφανους.

Τους βγάλαμε από την καθημερινότητα, από τις δουλειές, βγήκε έξω και χάρηκε», δήλωσε ο Μασούρας στο MEGA.