Ολυμπιακός: Ήρθε και η στιγμή του Μασούρα

Γιώργος Μασούρας

i

©Intime

Ολυμπιακός: Ήρθε και η στιγμή του Μασούρα

Όλα δείχνουν πως ο Έλληνας εξτρέμ θα είναι στα πλάνα του Μεντιλίμπαρ για την Μπράγκα…

Έλειψε για αρκετό διάστημα και ο Γιώργος Μασούρας, καθώς ο Ολυμπιακός αναγκάστηκε από τη διακοπή του πρωταθλήματος μέχρι τώρα να στερηθεί τις υπηρεσίες του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Έμεινε εκτός πλάνων του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ από τα ματς με Παναιτωλικό, Άρη λόγω τραυματισμού και επίσης εκτός αποστολής ήταν για Λιόν και Ατρόμητο καθώς κρίθηκε ανέτοιμος.

Τώρα, όμως, ενόψει Μπράγκα ο Μασούρας όλα δείχνουν πως θα είναι κανονικά στα πλάνα του έμπειρου τεχνικού. Έχει πλέον συμπληρώσει μία εβδομάδα προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα και έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά του. Σίγουρα από άποψη φυσικής κατάστασης δεν περιμένει κανείς να είναι στο 100% και όπως πριν τον τραυματισμό του, αλλά σίγουρα είναι καλύτερα από τη στιγμή που επέστρεψε ξανά στις προπονήσεις.

Άλλωστε υπάρχει και το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στα εξτρέμ των «ερυθρόλευκων». Ο Μεντιλίμπαρ δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Μαρτίνς, ο οποίος στο ματς με τον Άρη ένιωσε ενοχλήσεις και βγήκε από το παιχνίδι. Επίσης προέκυψε τώρα θέμα και με τον Γουίλιαν. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ χτύπησε στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Δέχτηκε μία δυνατή κλωτσιά από πίσω και αυτό ήταν που τον έκανε να φύγει κουτσαίνοντας από το γήπεδο στο τέλος του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να θεωρείται αμφίβολος για την Πέμπτη.

Οπότε ο Μασούρας φαίνεται πως πρόκειται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, από τη στιγμή που έχει επανέλθει από τον τραυματισμό του. Μάλιστα από τη στιγμή που ο Βέλντε δε δείχνει και τόσο έτοιμος αγωνιστικά, ο Έλληνας εξτρέμ διεκδικεί θέση ακόμη και βασικού, αν υποθέσουμε πως ο Μεντιλίμπαρ θα πάει και πάλι με τον Ροντινέι στα εξτρέμ, αφού με τον Ατρόμητο του βγήκε αυτό το σχήμα και τον Κοστίνια ως μπακ. Φυσικά όλα θα φανούν τις επόμενες ώρες, όποτε και θα ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για το δεύτερο ματς της Ευρώπης, κόντρα στην Μπράγκα την προσεχή Πέμπτη στο Καραϊσκάκη.