Μασούρας: Ο πιο σταθερός της σεζόν!

Μασούρας: Ο πιο σταθερός της σεζόν!

Διονύσης Βερβελές 08:24 - 30.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:16 - 14.08.2024

Είτε γκολ είτε ασίστ, ο Έλληνας άσος είναι πρωταγωνιστής στον Ολυμπιακό…

Είχε αρκετούς πρωταγωνιστές ο Ολυμπιακός στη νίκη που πήρε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1 στο Καραϊσκάκη, όμως, ο Γιώργος Μασούρας ίσως να ήταν ο μεγαλύτερος απ' όλους. Ο Έλληνας επιθετικός των «ερυθρόλευκων» έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο, για μία ακόμη φορά. 

Από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου μέχρι τώρα, ο Μασούρας είναι ο πιο σταθερός ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων». Ακόμη και στην κακή του περίοδο έδειχνε πάντα να το… παλεύει να κάνει καλή δουλειά στον αγωνιστικό χώρο και να δίνει πράγματα στην ομάδα του Πειραιά.

Απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα τα πήγε περίφημα…

Έτρεξε πάρα πολύ στο γήπεδο και στα 90' λεπτά που αγωνίστηκε. Δεν ήταν μόνο τα όσα έκανε στην επίθεση, αλλά και όταν ο Ολυμπιακός αμυνόταν πάλι έδινε βοήθειες στους συμπαίκτες του και δεν ήταν λίγες οι φορές που γύρισε πίσω και έκοψε την ανάπτυξη του ΠΑΣ Γιάννινα.

Από εκεί και πέρα έδωσε πολλά στην επιθετική γραμμή των «ερυθρόλευκων», ξανά! Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έβγαλε δύο ασίστ, στο 2-0 και 3-1 της ομάδας του Πειραιά, φτάνοντας έτσι τις 6 στο πρωτάθλημα. Μπορεί, λοιπόν, να μη σκόραρε αλλά μοίρασε γκολ στους συμπαίκτες του. 

Έβγαλε πάσα... πάρε-βάλε στον Ναβάρο για το 2-0, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα είδε ωραία τον Γιόβετιτς που ήταν μόνος του στην αντίπαλη περιοχή και του γύρισε την μπάλα από τα δεξιά για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, αποτέλεσε και μία μόνιμη απειλή για την αντίπαλη άμυνα έχοντας αρκετές χαμένες ευκαιρίες και θα μπορούσε μαζί με τις δύο ασίστ να φύγει από το γήπεδο έχοντας προσθέσει και ένα ακόμη γκολ στη φετινή του σεζόν, όμως, ακόμη και έτσι ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Πειραιά και ίσως ο καλύτερος σε εμφάνιση των «ερυθρόλευκων».

Η απίστευτη ομοιότητα στη βαθμολογία με αλλαγή ρόλων ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και η διαφορά Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:30 - 29.01.2024

Η απίστευτη ομοιότητα στη βαθμολογία με αλλαγή ρόλων ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και η διαφορά Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού

Η βαθμολογία της Stoiximan Super League θυμίζει τους αριθμούς το αντίστοιχο περσινό διάστημα, αλλά με αλλαγή ρόλων για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Η διαφορά που έχουν οι αιώνιοι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.

Μπορεί να έχει ακούσει κάποιες φορές παράπονα για ορισμένα εύκολα γκολ που έχει χάσει σε σημαντικά ματς, όπως αυτό με τη Φράιμπουργκ στο Καραϊσκάκη, όμως, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που πάντα παλεύει μέσα στο γήπεδο και τα δίνει όλα για την ομάδα του. Γι’ αυτό άλλωστε όποιος προπονητής και αν έχει περάσει από τον πάγκο των «ερυθρόλευκων», έχει τον Μασούρα στις βασικές του επιλογές…